Gabi Călinescu, despre ”cazurile” Loredana Nica și Monica Bențoiu

31

După ce clubul Navobi Iași au anunțat pe site-ul oficial, aici, că cele două fete sosite la FC Universiatea Galați de la Navobi, fără acordul clubului ieșean, președintele AFC Universitatea Galați, Gabriel Călinescu, a ținut să facă următoarele precizări: ”Fiind vorba de imaginea clubului aș dori să – mi exprim și eu punctul de vedere. Referitor la declarațiile făcute de cei de la Iași. În primul rand pe Loredana Nica și Monica Bențoiu le-au luat fără sa plătească nici o taxa de transfer, “profitând” de falimentul echipei de fotbal Otelul Galați. În al doilea rand lui Loredana Nica în vară i-a expirat contractul și orice club putea să-i facă o ofertă. Dacă o doreau, făceau ei o oferta mai buna și poate rămânea la Iași.

În legătură cu Monica situația era următoarea: Fiind una din cele mai talentate fete din țara multe cluburi și-au dorit-o. Ea ne-a cautat pe noi, deci asta înseamnă ca nu mai vroia sa joace acolo sau aștepta o oferta din partea lor. Cei de la Iași vroiau sa plătim o taxa de formare, dar din punct de vedere al regulamentului, nu trebuia sa plătim. A fost profesionistă la Otelul Galați și la Navobi doar amatoare. În locul celor de la Iași le-aș ura succes fetelor având în vedere ceea ce au oferit acolo.
Niciodată nu voi fi lipsit de fair play, dar nici nu pot oferi ceva in schimb dacă nu este cazul. Si eu pot sa zic că de la echipa mea nu are voie sa plece nimeni, dar dacă nu le pot oferi ceva e cazul sa fiu egoist? Succes tuturor echipelor de fotbal feminin din Romania!”, ne-a spus Gabriel Călinescu. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal