HOCHEI: Cornel Chiriță și Vitali Donika – antrenori la Dunărea

82
Echipa de hochei a Clubului Sportiv Municipal Dunărea Galați, câștigătoarea Cupei României în sezonul trecut, va aborda noul sezon competițional cu un cuplu nou de antrenori pe banca tehnică. Conform directorului clubului, Mihai Brandabur, hocheiștii de la Dunărea vor fi pregătiți în noua ediție a Campionatului Național, și a Cupei României, de antrenorii Cornel Chiriță și Vitali Donika. 
Cornel Chiriță a mai fost în staff-ul tehnic al echipei de seniori, ultima oară în finalul sezonului 2014 – 2015 când Dunărea a câștigat primul titlu din istorie. Cu Cornel Chiriță antrenor principal, echipa națională de juniori sub 18 ani a României a promovat în Divizia I, Grupa B, după ce a câștigat Grupa A, Divizia a II-a, a Campionatului Mondial din Coreea de Sud. Vitali Donika a jucat pentru Dunărea în ultimele trei sezoane, perioadă în care echipa gălățeană a câștigat două titluri și o Cupă a României. Din postura de antrenor Donika a asigurat interimatul la Dunărea în mai multe perioade în care antrenorii erau plecați la loturile naționale. În sezonul ce va începe în toamnă Vitali Donika va fi doar antrenor.      
Directorul Mihai Brandabur ne-a mai spus că la Patinaorul ”Dunărea” au pornit motoarele și au început procedurile de formare a gheții, urmând ca atunci când gheața va fi formată echipa de seniori să înceapă pregătirea specifică.     
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal