HOCHEI: Dunărea începe la Brașov, cu Steaua, noua ediție a Campionatului Național

21

Federația Română de Hochei pe Gheață a anunțat programul după care se vor disputa jocurile din ediția 2017 – 2018 a Campionatului Național de Seniori.  În viitoarea ediție a Campionatului Național vor evolua șase echipe: Corona Brașov, Sport Club Miercurea Ciuc, Progym Gheorgheni, Steaua Bucureşti, Sportul Studenţesc Bucureşti și CSM Dunărea Galați. Debutul în noul sezon este programat pentru 4 septembrie cu jocul dintre Corona Brașov și Steaua. 

Dunărea va juca prima ”dublă” la Brașov, vineri – sâmbătă, 15 – 16 septembrie, cu cei de la Steaua București. La doar o zi distanță după meciurile de debut, luni și marți, 18 – 19 septembrie, echipa gălățeană va juca primele meciuri de pe teren propriu cu cei de la Corona Brașov – campioana României. Celelalte jocuri din tur Dunărea le va juca după programul: 23 – 24 septembrie, Dunărea – Sporul Studențesc, 30 septembrie – 1 octombrie, Sport Club Miercurea Ciuc – Dunărea, 13 – 14 octombrie, Dunărea – Progym Gheorgheni. Programul în sezonul regulat al hocheiștilor de la Dunărea poate vi văzut aici.

La finalul sezonului regulat primele patru clasate vor juca în play – off, semifinale, iar echipele de la locurile cinci și șase se vor duela pentru stabilirea clasamentului. Sezonul trecut Dunărea a încheiat Campionatul Național pe locul trei, după două sezoane în care a fost campioana României.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal