HOCHEI: Dunărea se pregătește la Miercurea Ciuc pentru viitoarea ediție a Campionatului Național. Lituanianul Donatas Kumeliauskas va juca la Galați

8
Cu câteva săptămâni înainte de debutul în noua ediție a Campionatului Național de Seniori, hocheiștii de la Dunărea sunt în cantonament, la Miercurea Ciuc, unde pregătesc viitorul sezon competițional. În cadrul stagiului de pregătire din Harghita gălățenii au susținut primele jocuri de verificare, cu cei de la SC Miercurea Ciuc, pierdute, scor 6 – 4 și 7 – 3, diferența fiind făcută de nivelul de pregătire (specifică) al celor două echipe. 
Conform directorului CSM Dunărea, Mihai Brandabur, săptămâna viitoare echipa pregătită de Cornel Chiriță și Vitali Donika va susține alte două jocuri de verificare, în Harghita, cu cealaltă echipă ce evoluează în Campionatul Național de Seniori din județ, Progym Gheorgheni. 
Legat de lotul de jucători Mihai Brandabur, directorul CSM Dunărea, ne-a mai spus că din echipa cu care Dunărea va aborda sezonul viitor vor face parte și rusul Timur Rasulov, jucător ce a evoluat și sezonul trecut pentru Dunărea, cât și lituanianul Donatas Kumeliauskas, 30 de ani, iar în planurile clubului gălățean  mai este și achiziționarea unui jucător pentru postul ”centru”. 
În prima etapă din noua ediție a Campionatului Național Dunărea va juca la Brașov, ”Patinoarul Olimpic”, 15 – 16 septembrie, cu cei de la Steaua București, joc în care cei de la Steaua sunt considerate gazde. La Galați primele meciuri din noul sezon sunt programate pentru 18 – 19 septembrie, cu cei de la Corona Brașov.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal