Iulian Apostol, despre jocul cu Metalosport: ”Nu ne considerăm dinainte câștigători”

9

Directorul de imagine de la Suporter Club Oțelul Galați, Iulian Apostol, a prefațat la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, derby-ul municipal din Liga a III-a dintre SC Oțelul și Metalosport. ”Cei de la Metalosport, dacă stăm să ținem cont, nu sunt de un an în Liga a III-a, au oarecare experiență, chiar dacă la ei lucrurile au fost nesigure, neclare, până în ultimul moment. Au fost aduși jucători, au fost legitimați, evident și ei trebuie să onoreze competiția. Asta nu înseamnă că noi trebuie să ne culcăm pe o ureche și să ne considerăm dinainte câștigători. Trebuie să muncim pe teren, prim rand să le arătăm oamenilor care vor veni la stadion, publicului nostru, care ne dorim să fie cât mai numeros, să-i mulțumim pentru ce vor vedea”. 

Despre lotul cu are SC Oțelul va aborda jocul cu cei de la Metalosport Iulian Apostol a spus: ”Nu vor juca, Sălăgeanu, nu am rezolvat legitimarea lui, nu a primit certificatul internațional de transfer, cartea verde, Ibeh rămâne să finalizăm actele și cu el și să-l legitimăm, la fel cu Subotic, care nu-i legitimat, David, vorbim de doi jucători extracomunitari, David, la momentul ăsta, și Ibeh, sperăm în momentul când închidem absolut tot să punem la dispoziția antrenorului întreg lotul”. 


Derby-ul municipal SC Oțelul – Metalosport se va juca sâmbătă, 26 august, începând cu ora 20.30, pe stadionul ”Oțelul”. Detalii despre tichetele de acces pot fi văzute aici

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal