”Panterele negre” au încheiat la egalitate meciul test cu Echipa Jurnaliștilor gălățeni (plus prietenii)

16
Senioarele de la FC Universitatea au susținut sâmbătă primul meci de verificare. Oponentul fetelor a fost o echipă formată din jurnaliștii gălățeni. Jocul, ajuns deja la a doua ediție, disputat pe parcursul a doua reprize de câte 45 de minute, s-a încheiat la egalitate 6 – 6. Legat de acțiunea de pe terenul sintetic al stadionului ”Dunărea”, președintele și unul dintre antrenorii de la FC Universitatea, Gabriel Călinescu, ne-a spus: 

”Îi mulțumim lui Marian Săvăstru pentru sprijinul acordat în organizarea meciului și nu numai. Mulțumim jurnaliștilor pentru susținerea acordată încă de la înființare, fără ei, cu siguranță, ne ar fi fost foarte greu. Sperăm ca acest meci să devină tradiție și de la an la an să se evidențieze o creștere din toate punctele de vedere. Si fetele joaca fotbal, dar jocul fetelor e diferit față de jocul băieților. Apreciez efortul fetelor, apreciez dorința lor și le felicit pentru meciul făcut. Poate nu suntem cea mai buna echipă, dar muncim la acest capitol și e de admirat că până în momentul de față în mare parte această echipă a rezistat pe bază de voluntariat aspect ce ne dorim să ia final deoarece munca lor trebuie răsplătită. La anul ne dorim victoria, promitem că vom munci mai mult. Pot să zic că jurnaliștii avut noroc, deoarece Carmen Marcu a fost convocată la națională ?”.  

În jocul cu Echipa Jurnaliștilor gălățeni (plus prietenii) pentru FC Universitatea au evoluat: Diana Năcuță, Irina Ivan, Valentina Ivan, Elena Tutuianu, Roxana Ioan, Loredana Nica, Mădălina Sfinteș, Nicol Bucur, Andreea Surcică, Monica Bențoiu, Maria Stamate, Denisa Negoiță, Gina Velea, Ionelia Dulgheru, Georgiana Bobocea. Antrenori: Gabriel Călinescu și Alexandru Caracaș. Director tehnic: Mihai Ciobanu
Cele șase goluri ale ”panterelor negre” au fost marcate de: Maria Stamate, Nicol Bucur,Andreea Surcică, Mădălina Sfinteș, Loredana Nica. Duminică, 27 august, de la ora 10.00, la București, FC Universitatea are programat un noi meci de verificare cu gruparea de prima ligă Fair – Play București. 

Altfel, cronica unui meci de toastă frumusețea FC Universitatea vs. Echipa Jurnaliștilor, poate fi văzută aici. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal