RUGBY: RCM Galați atacă podiumul Campionatului Național de rugby în 7 la Năvodari

8
În Campionatul Național de rugby în 7 este programată sâmbătă, 19 august, ultima etapă din actualul sezon. Etapa este programată să se dispute pe stadionul ”Flacăra” din Năvodari, iar turneul este abordat de Rugby Club Municipal Galați cu gândul la medalii.   
La turneul de la Năvodari, RCM Galați a fost repartizată în Grupa B, conform site-ului oficial al organizatorilor, iar adversarele vor fi: Sportul Studențesc, echipă ce evoluează în Divizia A, rugby XV, CSU AV Arad și RC Bârlad. Gălățenii vor juca primul meci în cadrul turneului de la ora 10.15, cu cei de la Sportul Studențesc. În al doilea meci din grupă, de la ora 11.45, gălățenii vor juca cu cei de la CSU AV Arad, iar de la ora 17.15, este programată finala grupei între cele mai bine clasate echipe din grupă RCM Galați – RC Bârlad. După meciurile din faza grupelor se vor disputa jocurile pentru stabilirea clasamentului final al turneului. 
După primele două etape din actuala ediție a Campionatului Național de rugby în 7 RCM Galați este pe locul trei în clasamentul general cu 47 de puncte. celelalte adversare din grupă sunt clasate astfel: RC Bârlad locul 4, 45 de puncte, CSU AV Arad, locul 5, 40 de puncte, Sportul Studențesc, locul 7, 17 puncte. 
Prima etapă din actuala ediție a Campionatului Național de rugby în 7, disputată la Arad, a fost încheiată de campioni pe locul 5, chiar dacă au câștigat trei din cele patru jocuri disputate în cadrul turneului. În etapa a II-a, rundă ce s-a disputat pe ”Municipal” RCM Galați a jucat finala cu cei de la CS Năvodari, finală pierdută de echipa gălățeană, scor 12 – 19.  
     
CS Năvodari conduce în Campionatul Național de rugby în 7 cu 59 de puncte. Celelalte echipe aflate în cursa pentru medalii sunt clasate astfel: Știința Petroșani, locul 2, 59 de puncte; RCM Galați, locul 3, 47 de puncte; RC Bârlad, locul 4, 45 de puncte, CSU AV Arad, locul 5, 40 de puncte. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal