RUGBY: RCM Galați începe cursa pentru apărarea titlului în DNS, rugby 7, sâmbătă, la Arad

18

Echipele angrenate în Divizia Națională de Seniori, rugby 7, vor debuta sâmbătă, 5 august, în actuala ediție a competiției. Turneul de debut în ediția 2017 DNS, rugby 7, se va disputa sâmbătă,. la Arad, în organizarea celor de la CSU AV Arad. 

Rugby Club Municipal Galați – campioana en-titre, va juca în Grupa A la competiția de la Arad iar adversarele gălățenilor vor fi: CS Năvodari – vicecampioana, Știința Petroșani și Tomitanii Constanța. Meciul de debut va fi jucat de gălățeni de la ora 10.30, cu cei de la Știința Petroșani. De la ora 11.00, RCM Galați va juca cu cei de la Tomitanii Constanța, iar în ultimul meci din grupă, de la ora 17.00, vor juca campioana, RCM Galați, și vicecampioana, CS Năvodari. În cealaltă grupă a competiției de la Arad vor juca:  RC Stejarul Buzău, RC Bârlad, CSU Arad și Sportul Studențesc.

La finalul meciurilor din faza grupelor se vor disputa jocuri pentru stabilirea ierarhiei finale a competiției de la Arad. Câștigătoarele celor două grupe (A și B) vor juca finala, locurile 1 – 2, echipele clasate pe locurile doi în grupe se vor înfrunta pentru ultima treaptă a podiumului, locurile 3 – 4, iar celelalte pentru locurile 5 – 6 și 7 – 8. 

În acest sezon în Divizia Națională de Seniori, rugby 7, se vor disputa trei turnee. Pe lângă competiția de la Arad, 5 august, o rotație se va disputa la Galați, 12 august, iar ultima etapă la Năvodari, 19 august. Un meci de rugby în 7 se joacă pe parcursul a două reprize de câte șapte minute cu un minut pauză între reprize.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal