RUGBY: RCM Galați a încheiat pe locul doi turneul de rugby 7 de pe teren propriu

59
Echipa de rugby în șapte de la Rugby Club Municipal galați a susținut meciurile din turneul secund al campionatului Național de rugby în șapte. Turneul s-a disputat stadionul ”Municipal” (Gloria de lângă Autogară), în organizarea clubului gălățean de rugby, RCM Galați.  
După ce în primul turneu an Campionatului Național de rugby în 7 gălățenii au obținut trei victorii, în cele patru jocuri disputate, și au încheiat turneul pe locul cinci, la turneul de pe teren  propriu gălățenii au obținut același număr de victorii, dar au încheiat turneul pe locul doi. 
În prima fază a competiției RCM Galați a jucat în grupa A, grupă pe care a câștigat-o cu trei victorii obținute contra celor de la Știința Petroșani, Tomitanii Constanța și RC Bârlad – liderul la zi al Campionatului dinaintea competiției. Cu cele trei victorii obținute în grupă RCM Galați a jucat în finala turneului cu cealaltă echipă câștigătoare de grupă, CS Năvodari. 
Finala turneului a fost o reeditare a finalei pentru titlu de sezonul trecut când echipa gălățeană a câștigat Campionatul Național de rugby după remiza, scor 12 – 12, cu cei de la Năvodari. Finala turneului din acest sezon a fost pierdută de echipa gălățeană, scor 12 – 19. După două rotații din Campionatul Național de rugby 7 RCM Galați este pe locul trei în clasamentul general al competiției cu 47 de puncte.   
Turneul de pe ”Municipal” a fost abordat de Rugby Club Municipal Galați cu lotul: Cristi Boboc, Gabriel Dănăilă, Sergehi Budaian, Ionuț Cucu, Vasile Leu, Igor Mishin, Gabriel Partenie, Alexandru Șișcan, Vadim Preguza, Constantin Badea, Costel Dușacovschi
Ultimul turneu din actuala ediție a Campionatului Național de rugby în 7 este programat să se dispute sâmbătă, 19 august, la Năvodari,. în organizarea celor de la CS Năvodari.   
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal