RUGBY: RCM Galați a obținut trei victorii, în patru jocuri, la Arad, dar a încheiat turneul pe locul cinci!

6
La Arad, la finalul săptămânii trecute, au debutat meciurile din Campionatul Național de rugby în 7, competiție în care sezonul trecut Rugby Club Municipal Galați a câștigat titlul. Chiar dacă au avut o evoluție bună în cadrul turneului, trei victorii din patru jocuri, gălățenii au încheiat turneul de la Arad pe locul cinci.  
În prima fază a competiției, grupa, RCM Galați a jucat alături de: CS Năvodari – vicecampioana ediției precedente, rugby 7, Știința Petroșani – vicecampioana DNS, rugby XV, și Tomitanii Constanța – echipă ce va evolua în DNS, în Grupa A. După ce au pierdut meciul de debut, scor 5 – 26, cu Știința Petroșani, gălățenii au câștigat celelalte două jocuri din grupă, scor 12 – 7 cu Tomitanii Constanța și 15 – 12 cu CS Năvodari. Cu două victorii și o înfrângere RCM Galați a încheiat grupa pe locul trei, cu 7 puncte, la egalitate de puncte și victorii cu CS Năvodari, câștigătoarea grupei, și Știința Petroșani, locul doi la finalul grupei, departajarea făcându-se la diferența de puncte marcate – încasate de cele trei echipe.
Ocupanta locului trei la finalul grupelor RCM Galați a jucat în finala pentru stabilirea locurilor 5 – 6 cu echipa de pe locul trei din Grupa B, Sportul Studențesc, finală câștigată de gălățeni, scor 21 – 7. La Arad pentru RCM Galați au evoluat: Cristi Boboc, Gabriel Dănăilă, Serghei Budaian, Ionuț Cucu, Gabriel Partenie, Igor Misin, Costel Ciobotariu, Constantin Badea, Alexandru Șișcan, Vasile Leu
Turneul doi din actuala ediție a Campionatului Național de rugby în 7 se va disputa sâmbătă, 12 august, pe stadionul ”Municipal”, din Galați.   
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal