RUGBY: RCM Galați revine pe ”Municipal” cu un turneu de rugby 7

62
Echipele angrenate în Campionatul Național de rugby în 7 vor susține sâmbătă, 12 august, pe stadionul ”Municipal” (Gloria de lângă Autogară), jocurile din cel de la doilea turneu al actualului sezon. Începând cu ora 10.00, pe arena destinată rugby-ului din Valea Orașului cele opt echipe angrenate în competiție vor continua cursa pentru titlul din Campionatul Național de rugby în 7. 
La turneul de la Galați cele opt echipe în două grupe de câte patru. Rugby Club Municipal Galați, campioana en-titre, va juca în grupa A, iar adversarele vor fi: RC Bârlad, Tomitanii Constanța și Știința Petroșani. În cealaltă grupă, grupa B, vor juca: CS Năvodari, Stejarul Buzău și CSU Arad și Sportul Studențesc.         
Echipa gălățeană va juca în cadrul turneului după programul: ora 10.30, RCM Galați – Știința Petroșani, ora 11.00, RCM Galați – Tomitanii Constanța, ora 17.00, RCM Galați – RC Bârlad. După disputarea meciurilor din faza grupelor, în funcție de locul ocupat la finalul grupei, echipele vor susține meciuri pentru stabilirea ierarhiei finale. După turneul de sâmbătă în Campionatul Național de rugby 7 mai este de disputat un turneu, sâmbătă, 19 august, la Năvodari. 
După primul turneu, disputat sâmbăta trecută la Arad, RC Bârlad este liderul clasamentului cu 33 de puncte, locul doi este ocupat de CS Năvodari 26 de puncte, iar clasamentul continuă astfel: Știința Petroșani, locul 3, 25 de puncte, CSU AV Arad, locul 4, 20 de punte, RCM Galați, locul 5, 19 puncte, Sportul Studențesc, locul 6, 12 puncte, Tomitanii Constanța, locul 7, 9 puncte, RC Stejarul Buzău, locul 8, -4 puncte, echipa din Buzău nu a participat la turneul de la Arad.  
Rugby Club Municipal Galați este deținătoarea titlului în Campionatul Național de rugby 7. Sezonul trecut echipa gălățeană a câștigat competiția în ultimul turneu, pe teren propriu. Finala turneului de pe ”Municipal”, disputată cu CS Năvodari, s-a încheiat la egalitate, scor 12 – 12, dar RCM Galați a câștigat titlul grație punctelor avans din clasamentul general. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal