BASCHET: Echipa de fete Phoenix debutează miercuri în noul sezon competițional

29
Sezonul în baschetul feminin din România se apropie de start. Miercuri, 27 septembrie, de la ora 19.00, la Galați, Sala Sporturilor, fetele de la Phoenix vor susține primul meci din nou sezonul. Echipa pregătită de Eugenio Rodrigues  va juca manșa tur din runda inaugurală a Cupei României cu CSU Alba Iulia.
Față de sezonul trecut lotul echipei gălățene este schimbat în proporție destul de mare. Au rămas la Phoenix, Alexandra Dumitrache și Florentina Grigoraș. Achizițiile clubului gălățean pentru sezonul ce va debuta miercuri sunt: Miljana Dzombeta, 23 de ani, Bosnia Hertegovina, Mariah King, 26 de ani SUA, Aliyah Kilpatrick, 23 de ani, SUA, Carolee Dillard, 23 de ani, SUA, Alina Crăciun, 24 de ani. Pentru noua ediție de campionat clubul gălățean a promovat la echipa de senioare trei jucătoare provenite de la echipa secundă, Phoenix 2, Claudia Cristea, Maria Vreme, Alina Stan. 
La fel ca în precedentele două sezoane echipa feminină Phoenix va fi pregătită de portughezul Eugenio Rodrigues. Despre echipa cu care va aborda noul sezon competițional și obiectivele în noul sezon Rodrigues a spus: ”Prima dată trebuie să dezvoltăm aceste fete gălățence. Voi lucra cu fete tinere și trebuie să le îmbunătățim nivelul cunoștințelor. Pe de o parte trebuie să creștem aceste fete, și, dacă se poate, să ajungem mai sus ne vom lupta pentru un loc în play-off”
În LNBF Phoenix va juca primul meci miercuri, 4 octombrie, cu BC Sirus Târgu Mureș. În etapa a doua, 7 octombrie, Phoenix va juca la Brașov, cu Olimpia. Programul echipei feminine Phoenix în LNBF continuă astfel: etapa a III-a, 14 octombrie, Phoenix – Sepsi Sfântu Gheorghe, etapa a IV-a, 21 octombrie, U Cluj – Napoca – Phoenix, etapa a V-a, 28 octombrie, Phoenix – SCM Timișoara, etapa a VI – a, 19 noiembrie, ICIM Arad – Phoenix, etapa a VII-a, 25 noiembrie, Phoenix – CSM Satu Mare, etapa a VIII-a, 2 decembrie, Phoenix – BT Alexandria, etapa a IX-a, 9 decembrie, CSU Alba Iulia – Phoenix.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal