BASCHET: Phoenix dă de pământ cu Dinamo și este ca și calificată la turneul final al Cupei

37
Cu toate dificultățile cu care se confruntă Clubul Phoenix continuă să facă performanță și să se califice la turneele finale ale competițiilor național. În același timp în care echipa de fete obținea, la Alba Iulia, calificarea la turneul final al Cupei, echipa masculină s-a impus categoric în fața celor de la Dinamo, în manșa tur din turul inaugural al Cupei României. 
Pe parchetul Polivalentei băieții lui Florin Nini au învins, scor 80 – 47, Dinamo București, după un meci fără istoric, dominat în totalitate de echipa gălățeană, în care nu gălățenii au făcut spectacol în fața unei săli neîncăpătoare. Pe sferturi victoria echipei gălățene a fost:  26 – 16, 15 – 11, 18 – 9, 21 – 11. 
Americanii Gugino și Miller au fost principalii marcatori ai jocului, cu câte 21 respectiv 15 puncte marcate, cei doi jucător de peste Ocean au fost completați cu puncte importante marcate de tinerii David Stan și Marius Măciucă, ambii cu câte patru puncte în jocul de azi. Rotația folosită de Florin Nini în jocul cu Dinamo a fost: Tony Gugino 21 de puncte marcate, Phillip Miller 15 p, Eugeniu Melnic 10p, Marcel White 8p, Marko Pavlovici 8p, Cam Rundles 7p, David Stan 4p, Mihai Măciucă 4p, Dragoș Andrei 3p, Mihai Grecu, Cătălin Petrișor, Tudor Sabău. 
După victoria de astăzi, la + 33 de puncte, Phoenix este ca și calificată la turneul final, Final 8, al Cupei României, pentru al doilea sezon consecutiv. Mașa retur din turul I al Cupei este programată pentru miercuri, 4 octombrie, la București.           
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal