Debutul CSU în Divizia A și Cupa Arcada, reperele săptămânii la ”Polivalentă”

Administratorul Sălii Sporturilor Dunărea, Silviu Șoimu, a vorbit la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, despre competițiile programate în finalul săptămânii la ”Polivalentă”. ”După cum au remarcat cei mai înfocați iubitori ai sportului gălățean nu au început decât Liga I de futsal și Liga Florilor, Liga Națională de Handbal Feminin. Săptămâna viitoare vor începe campionatul și băieții, echipa de handbalul masculin CSU Danubius. Sâmbătă, de la ora 11.00, așteptăm iubitorii handbalului la meciul împotriva echipei CSU Brașov, din prima etapă a Diviziei A.


Tot la sfârșitul săptămânii va avea loc un eveniment important, Cupa Arcada la volei masculin. Acolo spectatorii gălățeni vor avea ocazia să urmărească echipa Arcada în premieră pentru acest sezon. Este o echipă schimbată în proporție de peste 50%. Cupa Arcada se va desfășura pe parcursul a trei zile, competiția va începe vineri, de la ora 16.00, și se va încheia duminică, de la ora 13.00, cu festivitatea de premiere. Turneul se va juca după sistemul fiecare cu fiecare. Va fi un turneu puternic la care vor participa VM Zalău – campioana României, Steaua București – o echipă foarte puternică, și Dinamo București – echipă revenită în prima ligă la care evoluează Caio de Pra, fostul jucător de la Arcada.   

Sâmbătă seara, după meciurile din Cupa Arcada, echipa masculină Phoenix Galați va susține primul meci amical al sezonului, în fața propriilor suporteri, cu cei de la Poli Iași. A doua zi, de la ora 14.00, urmează să aibă loc jocul revanșă în fața aceleași echipe din Iași”, a spus Silviu Șoimu. 

Related articles

Comments

LASĂ UN COMENTARIU

Lasă un comentariu!
Introduceți aici numele

Share article

Latest articles

Newsletter

Subscribe to stay updated.