FOTBAL: Carmen Marcu debutează duminică în calificările Campionatului European U 17 – Lituania 2018

26
Echipa națională a României sub 17 ani, jucătoare născute începând cu anul 2001, va susține începând de duminică, 24 septembrie, până sâmbătă, 30 septembrie, jocurile din calificările pentru Campionatul European, competiție ce va avea loc în Lituania, între 9-21 mai 2018. România va juca în Grupa 4 a calificărilor, grupă ce se va disputa în Bosnia – Herțegovina, alături de: Bosnia-Herțegovina, Irlanda și Grecia.

Pentru acțiunea din Bosnia lotul României este format din 18 jucătoare, iar unul dintre cei trei atacanți este Carmen Marcu, jucătoare ce activează în  Liga a II-a cu gruparea gălățeană FC Universitatea. De altfel, dintre cele 18 jucătoare Carmen Marcu este singura care provine de la  o echipă de liga secundă, FC Universitatea, celelalte fiind jucătoare ce activează la echipe din străinătate sau în Liga I. 
Altfel, mâine, duminică, 24 septembrie, de la ora 11.00, pe stadionul Siderurgistul, echipa secundă FC Universitatea va susține meciul de debut absolut în competițiile din România. ”Satelitul” FC Universitatea va juca cu Real 3 Craiova, una din cele trei două echipe ”satelit” a grupării de prima ligă Real Craiova. Prima echipă a clubului FC Universitatea Galați va juca următorul meci în Liga a II-a duminică, 8 octombrie, la Bacău, cu Măgura.    
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal