FOTBAL: Etapa a 5-a în C1. Oțelul, Lieștiul și Metalosport joacă în deplasare. Vălmărenii întâlnesc Aerostar pe teren propriu

8
Echipele din seria I, Liga 3, au programate vineri și sâmbătă, 22 – 23 septembrie, meciurile din etapa a V-a. Dintre cele patru echipe gălățene din serie, Sporting Liești va juca prima. Vineri, de la ora 17.00, pe stadionul ”Moldova” din Roman, echipa din Liești va juca cu gruparea locală CSM Roman. Echipa din Liești este neînvinsă în actuala ediție a Ligii 3, dar în clasament sunt pe locul 9 cu 4 puncte, din cauza penalizării de 6 puncte impusă de FRF. Echipa din Roman, gazda jocului de vineri, ocupă locul 4 cu 7 puncte în clasamentul al zi din seria I, Liga 3. Jocul de la Roman va fi arbitrat de  Denis Andrei Crețu, din Botoșani, iar arbitrii asistenți vor fi: Mihăiță Adrian Noroc și Nicoleta Grigoriu – ambii din Botoșani. 
Liderul seriei, SC Oțelul, are programată în etapa cu numărul patru deplasare în județul Botoșani, la Darabani, cu nou promova Sănătatea Darabani. De la promovarea în Liga 3 Sănătatea Darabani a cucerit un singur punct, în remiza,s cor 1 – 1, pe teren propriu, cu Aerostar Bacău – una dintre echipele cu intenții de promovare. SC Oțelul conduce în seria I cu 10 puncte acumulate în patru jocuri. pentru echipa suporterilor va fi a doua deplasare din Liga a III-a după remiza, scor 1 – 1, din etapa a treia de pe terenul unei alte nou promovare, CSM Focșani. Observator al jocului de pe stadionul ”Orășenesc” din Darabani a fost delegat Vasile Simionaș, fostul antrenor al Oțelului. 
La Valea Mărului, pe stadionul ”Prof. Costică Popovici”, echipa locală Avântul va juca cu cei de la Aerostar Bacău. Vălmărenii au împiedicat deja două dintre echipele cu intenții de promovare. După remiza, scor 2 – 2, din prima etapă cu FK Miercurea Ciuc, și victoria, scor 2 – 1, de la Râșnov, gruparea din Valea Mărului își poate consolida poziția de mediator al luptei de promovare în jocul de sâmbătă cu Aerostar. Vălmărenii sunt pe locul 10 cu 4 puncte acumulate în 3 jocuri, în timp ce echipa din Bacău ocupă locul 3 cu 8 puncte din 4 jocuri. 
Cealaltă echipă gălățeană din C1, Metalosport, are programat joc în etapa a V-a la Focșani, pe terenul nou promovatei CSM. Metalosport este ”lanterna roșie” a seriei, fără punct în cele patru jocuri disputate. Echipa din Focșani nu a câștigat nici un meci de la promovarea în Liga a III-a, dar a obținut trei remize. Înainte de debutul Ligii a III-a cele două echipe s-au întâlnit în Cupa României, tot la Focșani, iar jocul a fost câștigat de cei de la CSM, scor 5 – 0.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal