FOTBAL: Etapa a III-a în Liga 3 programează primul derby județean al sezonului Avântul Valea Mărului Sporting Liești. SC Oțelul joacă la Focșani, Metalosport are programată deplasare în Harghita

17
În Liga a III-a sunt programate să se dispute sâmbătă, 9 septembrie, jocurile din etapa a III-a. Capul de afiș al rundei este derby-ul județean dintre Avântul Valea Mărului și Sporting Liești. Celelalte două echipe gălățene, SC Oțelul și Metalosport, au programate primele jocuri în deplasare din acest sezon.   
Pe stadionul ”Prof Costică Popovici” din  Valea Mărului, de la ora 18.00, Avântul Valea Mărului și Sporting Liești  se vor întâlni în primul derby județean al sezonului. După primele două etape cele două echipe sunt neînvinse. Gazdele jocului de sâmbătă au obținut două rezultate importante, o remiză, scor 2 – 2, cu FK Miercurea Ciuc, și o victorie, scor 2 – 1, pe terenul celor de la Olimpic Cetate Râșnov. De partea cealaltă Sporting Liești a câștigat ambele jocuri disputate, scor 4 – 0, cu CSM Pașcani și 2 – 1 cu Sănătatea Darabani, dar echipa din Liești are o penalizare de 6 puncte, conform FRF, în urma unui litigiu cu clubul gălățean Metalosport, mai multe detalii aici.  
Liderul seriei Suporter Club Oțelul Galați – echipă nou promovată în Liga a III-a, va juca în etapa a III-a  pe terenul unei alte echipe nou promovate în eșalonul trei CSM Focșani. Vrâncenii au înregistrat două remize în acest sezon, ambele fără gol marcat/încasat, echipele cu care au remizat cei de la Focșani sunt Aerostar Bacău și AFC Hărman, grupări ce și-au propus promovarea în eșalonul superior. 
Cealaltă echipă gălățeană din Liga a III-a, Metalosprot, are programat joc în Harghita pe terenul celor de la AFC Odorheiu Secuiesc. În primele două etape Metalosport a pierdut, scor 0 – 8, cele două jocuri disputate. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal