FOTBAL: Etapă nefastă pentru gălățeni în Liga a III-a. Victorie pentru SC Oțelul, înfrângeri pentru Liești și Valea Mărului. Metalosprot a pierdut la ”masa verde”

11
În Liga a III-a s-au disputat sâmbătă, 30 septembrie, jocurile din etapa VI-a. Dintre cele patru echipe gălățene angrenate în campionat doar SC Oțelul a reușit să câștige. Pe stadionul Oțelul, nou promovata a învins, scor 3 – 0, CSM Pașcani, prin golurile marcate de: Cîrjan, Bahnași și Stoian. În clasamentul seriei I din Liga a III-a, SC Oțelul este pe locul doi cu 14 puncte din 6 jocuri, fără înfrângere. Pentru SC Oțelul urmează derby-ul județean de la Valea Mărului cu cei de la Avântul, sâmbătă, 7 octombrie. 
Pe ”Liești Arena” cei de la Sporting Liești au înregistrat prima înfrângere din acest sezon. Echipa din Liești a pierdut, scor  0 -2, jocul cu cei de la FK Miercurea Ciuc. Oaspeții au marcat primul gol din lovitură de la 11 metri, în timp ce a doua oară au marcat în prelungirile jocului. În clasament Lieștiul este pe locul 6 cu 7 puncte, 6 puncte penalizare. Pentru Sporting Liești urmează o săptămână cu două jocuri. Prima dată, miercuri, 4 octombrie, de la ora 14.30, pe ”Liești Arena” va juca în Cupa României, cu Dacia Unirea Brăila, iar la finalul săptămânii are programat joc la Râșnov, cu cei de la Olimpic, în Liga a III-a. 
Avântul Valea Mărului nu se regăsește în actuala ediție din Liga a III-a, iar în etapa a VI-a a înregistrat a treia înfrângere consecutivă. Vălmărenii au pierdut, scor 0 – 4, pe terenul liderului AFC Hărman. După șase etape din actuala ediție a campionatului Ligii a III-a, Avântul este pe locul 13 cu 4 puncte din 5 jocuri. Etapa viitoare pe stadionul ”Prof. Costică Popovici” din Valea Mărului, Avântul va juca cu SC Oțelul. 
Cealaltă echipă gălățeană din Liga a III-a, Metalosport, nu s-a prezentat la jocul din etapa a VI-a, de pe teren propriu, cu cei de la Olimpic Cetate Râșnov. În etapa a VII-a echipa gălățeană ar trebui să joace pe terenul celor de la Bucovina Rădăuți. Dacă nu se va prezenta la jocul din Suceava Metalosport va fi exclusă din campionat. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal