FOTBAL: Etapa a VI-a în Liga 3. Meciuri cu implicații la promovare pentru Liești și Valea Mărului

5
Campionatul Ligii a treia continuă la finalul acestei săptămâni cu jocurile din etapa a șasea. Trei dintre echipele gălățene, SC Oțelul, Sporting Liești și Metalosport, au programate jocuri pe teren propriu, cealaltă, Avântul Valea Mărului va juca în deplasare pe terenul liderului.  

În derby-ul etapei Sporting Liești va juca pe teren propriu, ”Liești Arena”, sâmbătă, de la ora 17.00, cu cei de la FK Miercurea, echipă implicată în lupta pentru promovarea în Liga 2. Echipa din Liești este pe locul cinci în clasamentul la zi din seria I, cu șapte puncte, în timp ce harghitenii ocupă poziția a patra cu 10 puncte, trei mai puțin decât liderul seriei, AFC Hărman. Sporting Liești este neînvinsă în acest sezon competițional, Liga 3 și Cupa României. Lieștiul are o depunctare de șase puncte impusă de FRF, o revizuire a acestui caz urmează să fie făcută la 10 octombrie, conform FRF. 

Joc cu implicații în lupta pentru promovare vor avea și cei de la Avântul Valea Mărului. Vălmărenii vor juca sâmbătă, de la ora 17.00, pe terenul liderului seriei AFC Hărman. Cu patru puncte câștigate în patru etape echipa din Valea Mărului nu traversează cel mai bun moment, în ierarhia la zi revelația sezonului precedent este pe locul 11. Brașovenii de la AFC Hărman au preluat prima poziție în seria I după jocurile de etapa trecută, profitând și de remiza, scor 1 – 1, a SC Oțelul.    

În ultimul meci al etapei Suporter Club Oțelul va juca cu cei de la CSM Pașcani. SC Oțelul pornește ca mare favorită în jocul de sâmbătă, cei de la Pașcani, locul 14, penultimul, au pierdut toate cele patru jocuri disputate în acest sezon, iar în cele patru jocuri au marcat un singur gol. Înaintea jocurilor din etapa a șasea SC Oțelul este pe locul 2 cu 11 puncte. 

Cealaltă echipă gălățeană din Liga a III-a, Metalosport, are programat joc pe teren propriu, stadionul Dunărea, sâmbătă, de la ora 17.00, cu cei de la Olimpic Cetate Râșnov.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal