FOTBAL: FC Universitatea – pregătită de lupta pentru promovarea în prima ligă. Duminică joacă primul meci al sezonului la Râmnicu Sărat

28
Gruparea feminină de liga secundă FC Universitatea Galați are programat pentru duminică, 17 septembrie, debutul în actuala ediție a Ligii a II-a. De la ora 11.00, pe stadionul Onix, din Râmnicu Sărat, ”panterele negre” vor juca cu nou promovata în liga secundă Onix Râmnicu Sărat.  
Noua ediție a ligii secunde, a treia din istoria clubului,  este abordată de gruparea gălățeană cu gânduri de promovare în Liga I, asta cu sprijinul financiar al autorităților locale. Pentru a aborda promovarea în Liga I cu șanse reale clubul gălățean a realizat câteva transferuri importante, Monica Bențoiu, Loredana Nica, Dumitrița Prisăcari, iar internaționalele Carmen Marcu și Maria Stamate au rămas alături de ”pantere” pentru a trage la promovarea în Liga I. 
Ediția 2017 – 2018 din Liga 2 este abordată de FC Universitatea cu lotul: Roxana Pazargic, Diana Năcuță, Elena Dragomir – portari, Loredana Nica, Dumitrița Prisăcari, Alexandra Ivan, Valentina Ivan, Elena Ivan, Elena Țuțuianu, Irina Ivan, Eugenia Ghergișan – fundași, Monica Bențoiu, Maria Stamate, Georgiana Stratu, Andreea Plic, Mădălina Sfinteș, Laura Pamfile, Roxana Ioan, Georgiana Bobocea, Nicoleta Bucur, Denisa Negoiță – mijlocași,  Andreea Surcică, Carmen Marcu – atacanți. Antrenori: Mihai Ciobanu, Alexandru Caracaș, Gabriel Călinescu
Cu două zile înainte de startul campionatului ligii secunde gruparea suceveană Armonia Dolhești a anunțat că va participa în actuala ediție a Ligii a II-a. FC Universitatea va juca cu echipe din Suceava în etapa a II-a, pe teren propriu, la data de 1 octombrie.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal