FOTBAL: FC Universitatea – pregătită de lupta pentru promovarea în prima ligă. Duminică joacă primul meci al sezonului la Râmnicu Sărat

1
Gruparea feminină de liga secundă FC Universitatea Galați are programat pentru duminică, 17 septembrie, debutul în actuala ediție a Ligii a II-a. De la ora 11.00, pe stadionul Onix, din Râmnicu Sărat, ”panterele negre” vor juca cu nou promovata în liga secundă Onix Râmnicu Sărat.  
Noua ediție a ligii secunde, a treia din istoria clubului,  este abordată de gruparea gălățeană cu gânduri de promovare în Liga I, asta cu sprijinul financiar al autorităților locale. Pentru a aborda promovarea în Liga I cu șanse reale clubul gălățean a realizat câteva transferuri importante, Monica Bențoiu, Loredana Nica, Dumitrița Prisăcari, iar internaționalele Carmen Marcu și Maria Stamate au rămas alături de ”pantere” pentru a trage la promovarea în Liga I. 
Ediția 2017 – 2018 din Liga 2 este abordată de FC Universitatea cu lotul: Roxana Pazargic, Diana Năcuță, Elena Dragomir – portari, Loredana Nica, Dumitrița Prisăcari, Alexandra Ivan, Valentina Ivan, Elena Ivan, Elena Țuțuianu, Irina Ivan, Eugenia Ghergișan – fundași, Monica Bențoiu, Maria Stamate, Georgiana Stratu, Andreea Plic, Mădălina Sfinteș, Laura Pamfile, Roxana Ioan, Georgiana Bobocea, Nicoleta Bucur, Denisa Negoiță – mijlocași,  Andreea Surcică, Carmen Marcu – atacanți. Antrenori: Mihai Ciobanu, Alexandru Caracaș, Gabriel Călinescu
Cu două zile înainte de startul campionatului ligii secunde gruparea suceveană Armonia Dolhești a anunțat că va participa în actuala ediție a Ligii a II-a. FC Universitatea va juca cu echipe din Suceava în etapa a II-a, pe teren propriu, la data de 1 octombrie.