FOTBAL: Mălina Smârdan preia conducerea în Liga a V-a

34
În al doilea eșalon fotbalistic județean, Liga a V – a, s-au disputat duminică jocurile din etapa a treia. După disputele din runda cu numărul trei, al cincilea eșalon are un nou lider. Campioana ultimelor două ediții, Mălina Smârdan a preluat primul loc după victoria, scor 5 – 1, de pe teren propriu cu Zorile Grivița. Gruparea din Smârdan a profitat de remiza liderului, scor 1 – 1, la Schela, cu ACS Lascăr, dar a și fost ajutată de victoria, scor 4 – 1, un gol mai puțin, a celor de la Avântul Matca la Hanu Conachi, cu Unirea. Celelalte rezultate din etapa a treia:Siretul Piscu – Inter Tudor Vladimirescu 1 – 0, Voința Cudalbi – Voința Cișmele 4 – 0, Prutul Vlădești – Foresta Șendreni 1- 0.
Mălina Smârdan ocupă prima poziție în Liga a V-a cu 7 puncte, golaveraj 7 – 2, un gol mai puțin încasat decât echipa de pe locul doi Avântul Matca, 7 puncte, golaveraj 7 – 3. După etapa a treia podiumul este completat de Voința Cudalbi și Prutul Vlădești ambele cu șase puncte, departajate de golaveraj.    
Etapa a patra este programată să se dispute duminică, 1 octombrie, după programul: Voința Cișmele – Siretul Piscu, Avântul Matca – Voința Cudalbi, Zorile Grivița – Unirea Hanu Conachi, Flacăra Pechea – Mălina Smârdan, Foresta Șendreni – ACS Lascăr Schela, Inter Tudor Vladimirescu – Prutul Vlădești. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal