FOTBAL: Metalosport adună eșec după eșec în Liga a III-a

50
Echipa gălățeană de Liga a III-a Metalosport nu se regăsește. Al treilea joc din actualul sezon a fost încheiat de gălățeană cu o înfrângere la scor. În etapa a II-a din al treilea eșalon Metalosprot a pierdut, scor  0 – 8, (0 – 4), jocul de pe teren propriu cu cei de la CSM Roman, același scor înregistrat și în runda inaugurală a sezonului pe terenul liderului seriei SC Oțelul. 
Jocul a fost dominat de oaspeți, gălățenii au avut câteva ocazii de a marca primul gol în actuala ediție din Liga a III-a. Cel mai aproape de gol a fost juniorul Laurențiu Neamțu, 14 ani. La scorul 0 – 3, în finalul primei reprize, Neamțu a trimis în bara transversală a porții echipei din Roman. 
În actuala ediție a Ligii a III-a Metalosprt se bazează pe un lot foarte tânăr a cărui media de vârstă este 21 de ani. Meciul cu CSM Roman a fost început de Metalosport cu formula: Cristian Tofan – Cornel Pintilie, Răzvan Trandafir (19 ani), Cosmin Cărare (20 de ani), Alexandru Misăilă (20 de ani), Bogdan Serea (22 de ani), Andrei Partenie (20 de ani), Cosmin Dragomir (19 ani), Valentin Enache, Laurențiu Neamțu (14 ani), Habib Rostand Bayonne. Rezerve au fost: Sebastian Butunoiu, Teodor Farcaș, Mădălin Grădinaru, Hristu Corozel, Cătălin Mîrza, Flavian Pavel.     
În etapa a III-a Metalosport are programat primul joc în deplasare din actualul campionat. Gălățenii au programat joc în Harghita, la Odorheiu Secuiesc, cu cei de la AFC Odorheiu, echipă învinsă de SC Oțelul în etapa a II-a cu scorul 3 – 1. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal