FOTBAL: Metalosport a rezistat o repriză cu FK Miercurea Ciuc

8
În etapa a patra din Liga a III-a gruparea gălățeană Metalosport a jucat pe teren propriu cu FK Miercurea Ciuc, una dintre echipele cu intenții de promovare în eșalonul superior. Jocul cu harghitenii era abordat de Metalosport după o serie de trei înfrângeri consecutive, o dublă 0 – 8 și un 0 -14. Spre deosebire de celelalte jocuri gălățenii au reușit să ofere o replică decentă, mai mult gălățenii au ținut piept o repriză cu echipa din Miercurea Ciuc. 
La pauză s-a intrat la egalitate, scor 1 – 1.  Oaspeții au deschis scorul în minutul 39, însă după cinci minute, minutul 44, gălățenii au marcat primul gol din acest sezon prin Alexandru Misăilă. La reluare echilibrul nu a mai rezistat pe tabelă decât patru minute, în minutul 49 al jocului centralul Alin Gheorghe a dictat penalty pentru harghiteni, transformat de ciucani. Scorul final al jocului, 1 – 3, a fost stabilit de echipa din Mirecurea Ciuc în minutul 77, moment al jocului în care echipa gălățeană evolua cu un jucător în minus, Robert Nanu a fost eliminat pentru două cartonașe galbene. Jocul cu echipa din Miercurea Ciuc a fost încheiat de Metalosport cu trei goluri încasate și datorită evoluției portarului Ciprian Tofan.

În clasament Metalosport este pe locul 15, ultimul, fără puncte, golaveraj 1 – 33. Etapa viitoare Metalosport va juca pe terenul nou promovatei CSM Focșani, 23 septembrie.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal