FOTBAL: ”Panterele negre” au pierdut amicalul cu gruparea de prima ligă Fair – Play București

11
Înainte de debutul în noua ediție a Ligii a  II-a, liga secundă, prima echipă a clubului FC Universitatea a susținut un nou meci de verificare. Echipa gălățeană a primit replica, pe stadionul ”Dunărea”, grupării de prima ligă Fair – Play București, în manșa retur a dublei amicale. Jocul a fost câștigat de echipa bucureșteană, scor 4 – 0. Primul meci amical dintre cele două echipe, disputat la București, a fost câștigat de universitare, scor 6 – 5. 
Antrenorii Mihai CiobanuGabriel Călinescu și Alexandru Caracaș au avut la dispoziție lotul: Roxana Pazargic – Irina Ivan, Dumitrița Prisacari, Loredana Nica, Elena Ivan – Alexandra Ivan, Mădălina Sfinteș – Andreea Surcică, Monica Bențoiu, Valentina Ivan – Carmen Marcu. Au mai jucat: Roxana Ioan și Denisa Negoiță. Diana Năcuță a fost singura jucătoare din lotul gălățencelor ce nu a fost folosită, nu este refăcută 100 %. Au lipsit: Maria Stamate – convocată la echipa națională sub 19 ani, Laura Pamfile, Elena Tutuianu, Eugenia Gherghisan și Georgiana Bobocea.
Duminică, 17 septembrie, FC Universitatea va juca meciul de debut în actuala ediție a ligii secunde. ”Panterele negre” se vor deplasa în județul Buzău, la Râmnicu Sărat, pentru jocul cu Onix, echipă nou promovată în Liga a II-a. Pe teren propriu FC Universitatea va juca în etapa a II-a, 1 octombrie, cu Armonia Dolhești.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal