FOTBAL: Prima înfrângere pentru Universitatea în Liga a IV-a. Quantum a remizat la Toflea

24
Echipa de fotbal a Universității Dunărea de Jos a înregistrat prima înfrângere în actuala ediție a Ligii a IV-a. Gruparea gălățeană, înființată în acestă vară, a pierdut, scor 1 – 2, jocul de pe teren propriu cu cei de la Unirea Braniștea, meci disputat în cadrul etapei a patra din Liga a IV-a Galați . ”Echipa din Braniștea a marcat primul gol din 11 metri, am egalat, prin Adrian Grigoraș, iar cu cinci minute înainte de final după o gafă a portarului nostru au marcat pentru 2 – 1. Avem echipă tânără, neexperimentată. Presiunea primului loc, teama de rezultat și-au spus cuvântul”, ne-a spus antrenorul universitarilor Cătălin Savu.     
Pentru Universitatea au evoluat: Nicu Măstăcan – Ionuț Florea, Robert Neagu, Sorin Dănăilă (Gabriel Pațilea), Costin Serea, Gheorghiță Țuiu (Andei Constantinescu), Daniel Dajbog, Bogdan Ion (Dragoș Rotaru), Ioan Popov, Adrian Grigoraș, Alexandru Codreanu. Antrenor: Cătălin Savu. Etapa viitoare, 24 septembrie, Universitatea  Dunărea de Jos va juca la Tulucești cu Agrosta Tulucești – o altă echipă nou admisă în Liga a IV-a Galați. 
Într-un alt meci al etapei cealaltă echipă din Galați ce activează în Liga a IV-a, Quantum Club, a remizat, scor 1 – 1, pe terenul celor de la Juventus Toflea. Etapa viitoare Quantum Club va juca pe teren propriu, 24 septembrie, cu Viitorul Costache negri.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal