FOTBAL: SC Oțelul a învins Bucovina Rădăuți și a redevenit lider în C1, Lieștiul a remizat acasă cu KSE Târgu Secuiesc, Metalosport – înfrângere ”domestică” cu FK Miercurea Ciuc

18
Trei dintre cele patru echipe gălățene ce activează în Liga a III-a, seria I (C1), au susținut sâmbătă jocurile din etapa a patra. La Galați, pe stadionul Oțelul, Suporter Club Oțelul Galați a obținut a treia victoria stagională, scor 2 – 0, cu Bucovina Rădăuți și a redevenit liderul serie I din Liga a III-a (C1). Cele două goluri ale gălățenilor au fost marcate de Muscă și Silvestre. După patru etape din C1 SC Oțelul conduce cu 10 puncte, golaveraj 14 – 2, la egalitate de puncte cu AFC Hărman, echipa de pe locul doi, golaveraj 10 – 1. 
Cealaltă echipă gălățeană neînvinsă în acest sezon, Sporting Liești, a remizat, scor 2 – 2, pe teren propriu cu KSE Târgu Secuiesc. La pauză echipa din Liești conducea cu 2 – 0, după golurile marcate de Iancu și Dragoș Voicu. Sportiv echipa din Liești a acumulat 10 puncte și ar fi trebuit să se afle în grupul de echipe din fruntea seriei. Însă, gruaprea din Liești are o penalizare de șase puncte impusă de FRF și ocupă locul nouă în clasamentul la zi din C1. 
Cei de la Metalosport au reușit să oprească seria scorurilor astronomice și au pierdut, scor 1 – 3, la pauză 1 – 1, jocul de pe Dunărea, cu FK Miercurea Ciuc. Pentru Metalosport golul a fost marcat de Alexandru Misăilă, în minutul 44, la scorul 1 – 0 pentru harghiteni. A fost primul gol marcat de echipa gălățeană în actualul sezon. În clasamentul seriei C1 MNetalosport este pe locul 15, ultimul, fără punct(e), golaveraj 1 – 33. A patra echipă gălățeană din C1, Avântul Valea Mărului a stat în etapa a patra. 
În etapa a V-a, Sporting Liești va juca pe terenul celor de la CSM Roman, vineri, 22 septembrie, de la ora 17.00, SC Oțelul se va deplasa în Botoșani, pentru jocul cu o altă echipă nou promovată în Liga a III-a, Sănătatea Darabani, Avântul Valea Mărului va juca pe teren propriu cu Aerostar Bacău, iar joacă la Focșani cu CSM, cele trei jocuri urmând să se dispute sâmbătă, 23 septembrie, cu începere de la ora 17.00.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal