FOTBAL: SC Oțelul, lider cu maximum de puncte în Liga 3, victorii pentru Avântul Valea Mărului și Sporting Liești în etapa a II-a

7
Cele patru echipe gălățene angrenate în Liga a III-a au susținut sâmbătă jocurile din etapa a doua a campionatului Bilanțul echipelor gălățene în etapa a II-a este pozitiv, trei victorii și o înfrângere. Suporter Club Oțelul Galați continuă să se afla la conducerea seriei I după victoria, scor 3 – 1, la pauză 1 – 1, de pe teren propriu cu AFC Odorheiu Secuiesc. pentru SC Oțelul au marcat: Daniel Gâță și Cosmin Stoian (două). Cu șase puncte, maximum, SC Oțelul conduce seria I din Liga a III-a, golaveraj 11 – 1. Pentru SC Oțelul urmează prima deplasare din Liga a III-a, sâmbătă, 9 septembrie, pe terenul unei alte nou promovate, CSM Focșani. 
Cu maximum de puncte după două etape, din punct de vedere sportiv, este și Sporting Liești. În etapa a II-a, pe ”Liești Arena”, Sporting s-a impus, scor 4 – 0, în fața celor de la CSM Pașcani. Pentru Liești golurile au fost marcate de: Claudiu Zaharia, Cătălin Constantin  (două) și Ionuţ Iancu. După rezultatele înregistrate pe teren Sporting Liești ar trebui să fie pe locul doi cu 6 puncte, la egalitate de puncte cu liderul SC Oțelul. Conform anunțului FRF, de aici, echipa din Liești are o penalizare de 6 puncte, detalii aici. Etapa viitoare Sporting Liești va juca la Valea Mărului cu Avântul, primul derby județean al sezonului.  
După remiza de pe teren propriu cu FK Miercurea Ciuc, Avântul Valea Mărului a jucat pe terenul unei alte echipe cu pretenții de promovare Olimpic Rășnov. Jocul a fost câștigat de vălmăreni, scor 2 – 1, prin golurile marcate de Andrei Frunză. Echipa din Valea Mărului este neînvinsă după două etape și aa cumulat patru puncte. Etapa viitoare va juca, pe teren propriu, derby-ul județean cu Sporting Liești. 
Cealaltă echipă gălățeană din Liga a III-a, Metalosport, a înregistrat o nouă înfrângere la scor în actuala ediție a celui de al treilea eșalon. Într-un joc disputat pe stadionul ”Dunărea”, Metalosport a cedat, scor  0 – 8, jocul cu CSM Roman. În etapa a III-a Metalosport are programat joc pe terenul celor de la AFC Odorheiu Secuiesc      
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal