FOTBAL: SC Oțelul a remizat la Darabani și a pierdut primul loc, Valea Mărului a cedat cu Aerostar Bacău, Metalosport a pierdut la scor la Focșani

4

Trei dintre echipele gălățene angrenate în seria I din Liga a III-a, (C 1), au susținut sâmbătă jocurile din etapa a cincea. Nici una dintre cele trei echipe gălățene nu a reușit să încheie jocurile în care au fost implicate cu victorie.

Aflată la a doua deplasare din acest sezon Suporter Club Oțelul Galați a înregistrat același scor ca la precedenta, remiză 1 – 1. Echipa gălățeană a jucat pe terenul unei alte echipe nou promovate în Liga a III-a, Sănătatea Darabani, și a încheiat la egalitate 1 – 1 (0 – 0). Pentru SC Oțelul a marcat Alexandru Muscă, din lovitură de la 11 metri, în minutul 74, la scorul 1 – 0 pentru gazde. După remiza de la Darabani SC Oțelul are 11 puncte, două mai puțin decât noul lider lider AFC Hărman. În etapa a șasea, 30 septembrie, SC Oțelul va juca pe teren propriu, cu cei de la CSM Pașcani.    
Revenită la jocurile din C 1, după etapa de pauză de săptămâna trecută, Avântul Valea Mărului a pierdut, scor 1 – 3 (1 – 1) jocul de pe teren propriu cu Aerostar Bacău, una dintre echipele cu intenții de promovare în eșalonul superior. Pentru vălmăreni golul a fost marcat de Gârleanu, la scorul 1 – 0 pentru echipa din Bacău. În clasamentul din C1 echipa gălățeană este pe locul 11 cu 4 puncte. Etapa viitoare vălmărenii vor juca pe terenul noului lider al seriei AFC Hărman. 
Cealaltă echipă gălățeană din C1 care a jucat azi, Metalosport, a înregistrat o nouă înfrângere la scor. Echipa gălățeană a jucat la Focșani, cu nou promovata CSM, și a pierdut, scor 0 – 8, la pauză 0 – 2. Metalosport este ultima în seria I din Liga a III-a, fără puncte, golaveraj 1 – 41. Etapa viitoare Metalosport va juca pe teren propriu cu Olimpic Cetate Râșnov, 30 septembrie, ora 17.00.