FOTBAL: SC Oțelul a remizat la Focșani, Sporting Liești s-a impus în derby-ul județean de la Valea Mărului, o nouă înfrângere la scor pentru Metalosport în C1

10
Echipele din Liga a III-a au susținut sâmbătă meciurile din etapa a III-a, seria I (C1). În derby-ul nou promovatelor, la Focșani, SC Oțelul a remizat, scor 1 – 1, cu cei de la CSM Focșani. Golul gălățenilor a fost marcat de Ruben Silvestre în prelungirile jocului. 
Derby-ul județean de la Valea Mărului, dintre Avântul și Sporting Liești, a fost câștigat de oaspeți, scor 3 – 1. Munchiu a deschis scorul pentru Sportimg, Vârlan a egalat pentru vălmăreni, iar Coman și Mihu au marcat golurile victoriei echipei din Liești. Cealaltă echipă gălățeană din C1, Metalosport, a pierdut, scor 0 – 14, la pauză 0 – 6, jocul de la Odorheiu Secuiesc cu echipa locală AFC Odorheiu Secuiesc. 
Dacă nu ar fi avut acea penalizare de șase puncte, vezi aici, Sporting Liești ar fi fost liderul seriei cu nouă puncte, maximum, din trei jocuri. După trei etape SC Oțelul este pe locul trei cu șapte puncte, Avântul Valea Mărului ocupă locul șapte cu patru puncte după primele trei etape, iar Metalosport este ultima, fără punct(e), golaveraj 0 – 30
În etapa a IV-a SC Oțelul va juca pe teren propriu cu Bucovina Rădăuți, 16 septembrie, ora 19.00, Sporting Liești va primi, pe teren propriu, replica celor de la KSE Târgu Secuiesc, 16 septembrie, ora 17.00, Metalosport are programat joc cu cei de la FK Miercurea Ciuc, 16 septembrie, ora 17.00, iar Avântul Valea Mărului stă.          
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal