FOTBAL: Sporting Liești a învins la Roman și continuă parcursul fără greșeală în Liga a III-a

13
sursa foto: facebook.com
Vineri s-au disputat primele meciuri ale etapei a cincea din Liga a III-a, seria I, (C 1). Gruparea gălățeană Sporting Liești a jucat la Roman, în deschiderea etapei, pe terenul celor de la CSM. Sporting a continuat parcursul fără greșeală din debutul sezonului și a obținut  a patra victorie, scor 3 – 1 (1 – 1).   
Pentru Sporting Liești au marcat: Munchiu, din lovitură de pedeapsă, Iancu și Lovin. Echipa de start a echipei din Liești a fost: Vădeanu – Stancu, Voicu, Manea, Filimon, Munchiu, Constantinescu, Iancu, Zaharia, Mihu, Coman. Au mai jucat: Blîănaru, Lovin, Cana. Antrenori: Ionuț Niculcea și Dorinel Matei.  
În clasamentul la zi din C 1 Sporting Liești este pe locul patru cu 7 puncte din 5 jocuri. Gruparea din Liești are o penalizare de șase puncte, iar o revizuire a hotărârii Comisiei de Disciplină FRF va avea loc miercuri, 27 septembrie. Pentru echipa din Liești urmează jocul de pe teren propriu, sâmbătă, 30 septembrie, de la ora 17.00, cu FK Miercurea Ciuc.  
Într-un alt joc disputat vineri AFC Hărman a învins, scor 4 – 0, pe terenul celor de la CSM Pașcani, iar gruparea brașoveană a preluat șefia în C 1 cu 13 puncte. Mâine sunt programate celelalte jocuri iar echipele gălățene vor juca după programul: Sănătatea Darabani – SC Oțelul, CSM Focșani – Metalosprot și Avântul Valea Mărului – Aerostar Bacău.   
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal