FOTBAL: Universitatea s-a impus la scor în duelul nou promovatelor din Liga 4

18
Etapa a patra din Liga 4 a programat un nou duel între echipele nou promovate din primul eșalon fotbalistic județean. Echipa Universității Dunărea de Jos a jucat la Vânători, cu cei de la Agrostar Tulucești, joc în care echipa din Tulucești a fost considerată echipa gazdă. 

Echipa Universității a arătat că a trecut peste eșecul de etapa trecută cu Unirea Braniștea și s – a impus, scor 8 – 0, la pauză 2 – 0.  Adrian Grigoraș a marcat patru dintre goluri, iar Daniel Dajbog  și Alexandru Codreanu au completat cu câte o dublă. Antrenorul Cătălin Savu a început jocul cu echipa: Măsătcan – Iordache, R. Neagu, Marin, Serea, Țuiu, Dajbog, Ignat, Chiciuc, Dănăilă, Grigoraș. Au mai jucat: A. Codreanu, Florea, A. Constantinescu, Ion Bogdan. 
După victoria cu Agrostar echipa Universității Dunărea de Jos a acumulat 9 puncte în patru jocuri disputate, golaveraj 19 – 3. În etapa a V-a Universitatea va juca pe teren propriu cu cei de la Muncitorul Ghidigeni 30 septembrie/1 octombrie. 
Altfel, în vederea creării propriului centru de Copii și Juniori clubul gălățean de fotbal ASC Universitatea Dunărea de Jos anunță că au demarat acțiunile de selecții în vederea formării grupelor de copii născuți în anii: 2006, 2007, 2008, 20009, 2010, 2011, 2012. Selecțiile vor avea loc în zilele de miercuri și vineri, de la ora 17.00, la stadionul ”Portu Roșu”, și marți, începând cu ora 18.30, la stadionul ”Siderurgistul”. Conform clubului gălățean de instruirea copiilor se vor ocupa antrenori licențiați UEFA A și UEFA B. 

Clubul de fotbal ASC Universitatea Dunărea de Jos Galați este  continuatorul echipei CSU Galați, echipă studențească care a evoluat în fotbalul românesc între anii 1956 – 1982, reușind performanța de a juca în  finala Cupei României în anul 1976, lucru ce a dus la participarea în Cupa Cupelor unde a întâlnit echipa portugheză Boavista Porto.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal