FOTBAL: Victorie la scor pentru FC Universitatea în debutul sezonului

20
În liga secundă de fotbal feminin, Liga 2, s-au disputat duminică jocurile din prima etapă a sezonului. Prima echipă de la FC Universitatea a jucat în runda inaugurală a campionatului pe terenul nou promovatei Atletic Onix Râmnicu Sărat. 
”Panterele negre” au început sezonul în care își propun promovarea în prima ligă cu o victorie, scor 4  -1, la pauză 1 – 0.  Loredana Nica a debutat cu o ”dublă” pentru FC Universitatea, celelalte două goluri fiind marcate de Nicol Bucur, tot o ”dublă”.  Meciul de la Râmnicu Sărat a fost început de FC Universitatea cu echipa: Roxana Pazargic – Irina Ivan, Alexandra Ivan, Valentina Ivan, Elena Ivan – Laura Pamfile, Loredana Nica, Mădălina Sfinteș – Maria Stamate, Monica Bențoiu – Carmen Marcu. Au mai jucat: Georgiana Bobocea, Nicol Bucur, Roxana Ioan și Andreea Surcică. Rezerve neutilizate: Diana Năcuță, Denisa Negoiță și Eugenia Ghergișan. Antrenori: Mihai Ciobanu, Gabriel Călinescu și Alexandru Caracaș.  Un amănunt interesant al jocului de la Râmnicu Sărat, compartimentul defensiv al echipei gălățene a fost asigurat de cele patru surori Ivan, Irina, Alexandra, Valentina și Elena.      
În prima etapă din B1 (Liga a II-a, seria I) s-au mai disputat alte două jocuri, Real 2 Craiova a învins, scor 6 – 1, Navobi Iași, la Iași, iar Selena Constanța a învins, la Bacău, Măgura Bacău. Pentru echipele din B1 urmează o pauză de două săptămâni, următorul joc este programat duminică, 1 octombrie. În etapa a doua FC Universitatea are programat joc pe teren propriu cu Armonia Dolhești. 
Până la jocul cu echipa din Dolhești echipa secundă a clubului gălățean, FC Universitatea 2, va susține duminică, 24 septembrie, meciul de debut în Liga a III-a, seria I (C1), cu Real 3 Craiova, una dintre cele două echipe satelit a clubului de prima ligă Real Craiova.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal