FOTBAL: ”Zimbrii” din Slobozia Conachi au încheiat parcursul din Cupă eliminați de Sporting Liești

44
foto: facebook/Zimbrul Slobozia Conachi

Cele două echipe gălățene rămase în tururile naționale din Cupa României, Zimbrul Slobozia Conachi și Sporting Liești, s-au întâlnit în turul trei național al competiției în meci direct pe ”Arena Zimbrilor” din Slobozia Conachi. 
Gruparea de Liga a IV-a nu a mai reușit să producă surpriza, la fel ca în tururile precedente când a eliminat o altă grupare de Liga 3 Avântul Valea Mărului, și s-a oprit în turul trei național al Cupei. Jocul de la Slobozia Conachi a fost câștigat de Sporting Liești la limită, scor 2 – 1, după ce la pauză scorul era  0 – 0. Oaspeții au deschis scorul în minutul 52 prin Mihu, iar ”zimbrii” au egalat la un minut distanță prin Iulian Năpârlică. După alte douăzeci de minute de joc gruparea de Liga 3 a mai marcat o dată, prin Coman, și a obținut calificarea în turul patru național al Cupei. Prin calificarea în turul patru al Cupei Sporting Liești are asigurat un premiu de 1.000 de euro, iar dacă a trece și de turul patru gruparea din Liești va avea un premiu de 3.000 de euro.   
Pentru Zimbrul Slobozia Conachi au evoluat: Comănescu – Radu, Scutaru, Codreanu, Marian Grigoraș, Ovidiu Lupu, Postelnicu, Cazacu, Năpârlică, Tudosă, Spânache. Au mai jucat: Boghean, Timofte, Ghisman. Antrenor: Florin Anghel. 
Sporting Liești: Vicol – Stancu, Preda, Manea, Bursuc, Lovin, Adamache, Iancu, Remus, Mihu, Coman. Au mai intrat: Constantinescu, Zaharia, Voicu. Antrenor: Ionuț Niculcea.
Învingătoarea de azi va juca în turul patru al Cupei la data de 4 octombrie. Până la meciul din turul patru al Cupei Sporting Liești va juca sâmbătă, 16 septembrie, de la ora 17.00, pe ”Liești Arena” cu cei de la KSE Târgu Secuiesc. Zimbrul Slobozia Conachi va juca următorul meci duminică, 17 septembrie, de la ora 12.00, pe teren propriu, cu Muncitorul Ghidigeni.   
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal