FUTSAL: Primul test adevărat pentru United, luni, cu Deva

16
După pauza în care echipa națională a susținut meciul cu Georgia, prima ligă de futsal revine cu jocurile din etapa a treia. Derby-ul rundei este programat să se dispute luni, 18 septembrie, de la ora 18.00, la Galați, Sala Sporturilor Dunărea, între United Galați – vicecampioana României, și Autobergamo Deva – campioana României. 
Disputa de luni va fi prima între cele două echipe după finala de sezonul trecut încheiată cu victoria hunedorenilor. Față de meciurile din finalul lunii mai pe cele două bănci tehnice au apărut ceva schimbări. La United antrenorul din ultimul deceniu, David Asandei, a trecut în funcția de director tehnic fiind înlocuit cu Cosmin Gherman, în timp tehnicianul cu care Deva a câștigat campionatul, gălățeanul Florin Ignat, a devenit antrenor secund, și jucător, noul antrenor principal al devenilor fiind spaniolul Marcos Angulo. 
După primele două etape din actuala ediție a Ligi I United și Autobergamo Deva au câte șase puncte, maximum, gruparea din Deva este mai bine poziționată în clasament grație golaverajului superior, 17 – 1, față de 5 – 0 United. Pentru United jocul cu Deva va fi va fi primul din acest sezon în care va întâlni o contracandidată la titlu, în celelalte două jocuri echipa gălățeană a învins City us Târgu Mureș și Spicom Sfântu Gheroghe, echipe fără victorie în acest sezon. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal