HANDBAL: CSU Danubius a pierdut la limită cu HCM Slobozia. Gălățencele au ratat o aruncare de la 7 m în ultimele secunde ale jocului

11
Cele trei puncte câștigate miercuri în derby-ul cu Brăila au fost irosite de handbalistele de la CSU Danubius prin înfrângerea de pe teren propriu cu HCM Slobozia. În etapa secundă din Liga Florilor fetele de la CSU au pierdut la limită, scor 20 – 21, jocul din ”Polivalentă” cu una dintre echipele cu care, probabil, se va lupta pentru evitarea retrogradării/locurilor de baraj, HCM Slobozia. 
CSU a intrat cu un gol avantaj la pauză, scor 12 – 11. După un început de meci în care scorul a fost strâns, la jumătatea reprizei CSU a profitat de două atacuri consecutive trimise în bară de echipa oaspete și s-a desprins la patru goluri, cea mai mare diferență din meci, după o dublă a Mădălinei Conache, minutul 14. Chiar dacă echipa oaspete a dat semne de revenire CSU a intrat cu avantaj minim la pauză, scor 12 – 11, golurile Dacianei Curtean Balaban și Andreea Taivan au menținut Danubius la conducerea jocului.     
În partea secundă cele două echipe au alternat la conducere. CSU a condus prima, Andreea Taivan a marcat pentru 13 – 11, minutul 32, echipa din Slobozia a egalat la 13 în minutul 37. Egalitatea a persistat timp de câteva minute, ultimul moment de egalitate a fost în minutul 42 când Dajana Jovanoska a egalat la 15. Pe fondul ratărilor gazdelor echipa din Slobozia s-a desprins la trei lungimi, 15 – 18, după un atac ca o ”pasă” la portarul advers a Iuliei Artean. În finalul jocului Andreea Taivan și Cristina Marcu au apropiat CSU la un singur gol deficit, 20 – 21. minutul 59.10. Cu opt secunde rămase de disputat CSU a beneficiat de o aruncare de la șapte metri, ratată de Ala Sheiko. Meciul a fost încheiat de antrenorul echipei din Slobozia, Dumitru Muși, în tribună, eliminat fiind după protestele  de la faza în care s-a acordat aruncarea de la șapte metri. Alături de tehnicianul echipei din Slobozia în tribună a fost trimisă, pentru patru eliminări și Iaroslava Burlacenko – fosta jucătoare de la HC Danubius 
În clasamentul din Liga Florilor CSU Danubius este pe locul șapte cu trei puncte din două jocuri. În etapa a III-a CSU va juca la Roman, cu CSM, sâmbătă, 16 septembrie, de la ora 17.00.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal