HOCHEI: CSM Dunărea participă cu două echipe în Campionatele Naționale de juniori

26
La fel ca în precedentul sezon al Campionatelor Naționale de juniori Clubul Sportiv Municipal Dunărea Galați va participa cu două echipe în campionatele naționale de juniori organizate de FRHG, una în Campionatul Național al juniorilor II, sub 16 ani, cealaltă în Campionatul juniorilor I, sub 18 ani. 

Juniorii II vor evolua alături de alte cinci echipe: CS Școlar  Miercurea Ciuc, CS Școlar Gheorgheni, ACS Steaua Rangers Husky București, CSM Suceava și ACS Felcsik – Ciucul de Sus. În prima etapă, 7 – 8 octombrie, gălățenii vor juca pe terenul celor de la Steaua – Husky. Pe teren propriu Dunărea are programat primul meci la jumătatea lunii octombrie, 14 – 15, cu cei de la CSM Suceava. Și în etapa a treia, 11 – 12 noiembrie, juniorii gălățeni vor evolua tot pe teren propriu cu cei de la Gheorgheni.    

La fel ca în precedentul sezon se vor juca meciuri duble, tur – retur, la finalul sezonului regulat primele patru echipe vor juca în semifinale, învingătoarele urmând să se califice în finală. În precedentele două sezoane echipa de juniori II, sub 16 ani, de la Dunărea, supranumită Gladiators Dunărea Galați a jucat finala de fiecare dată pierdută cu cei de la CSȘ Miercurea Ciuc. Programul complet din CN juniori II aici.

Echipa de juniori I, sub 18 ani, va avea trei adversare în sezonul 2017 – 2018 a Campionatului Național al juniorilor I, CSȘ Miercurea Ciuc, CSȘ Gheorgheni și Steaua București. Sistemul de desfășurare al campionatului este același meciuri duble, două tururi două re-tururi. Debutul în actualul sezon este programat pentru finalul săptămânii, 30 septembrie – 1 octombrie. În prima etapă Dunărea are programate jocuri pe teren propriu cu CSȘ Miercurea Ciuc. Programul din CN juniori I aici.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal