HOCHEI: Dunărea a pierdut primul meci de la Miercurea Ciuc

31

Hocheiștii de la Dunărea au pierdut primul meci, din cele două, de la Miercurea Ciuc, jocuri  programate în acest final de săptămână în Campionatul Național de Seniori. Echipa gălățeană a cedat, scor 7 – 1 (2 – 1, 4 – 0, 1 – 0), jocul disputat la Patinoarul ”Vakar Lajos” din Miercurea Ciuc.

Singura reușită a echipei gălățene a fost marcat de Donatas Kumeliauskas, pasă Attila Goga și Anton Butochnov, în finalul primei reprize. De remarcat că golul prin  care harghitenii au deschis scorul a fost marcat de slovacul Ondrej Rusnak, jucător ce a evoluat sezonul trecut la Dunărea.

Dunărea: Bogdan Popa, Arnold Laszlo -portari;

Tamas Nandor, Hildebrand Szabolcs, Timur Rasulov, Botond Flinta, Ciprian Țapu, Pal Zsombor – fundași; 

Anton Cristian Popa, Robert Krajci, Anton Butochnov, Donatas Kumeliauskas, Levente Lorincz, Andriy Butochnov, Szabolcs Szocs, Adrian Irimia, Lajos Nyerges – atacanți;

Cornel Chiriță și Vitalii Donika – antrenori.

Duminică, de la ora 18.30, tot al Miercurea Ciuc, este programat al doilea meci al etapei duble. Altfel, în Campionatul Național al juniorilor sub 18 ani, Gladiators Dunărea Galați a pierdut, scor 4 – 13, jocul cu echipa similară a Clubului Sportiv Școlar Miercurea Ciuc. Duminică, de la ora 11.00, la Patinoarul Dunărea, cele două echipe vor juca al doilea meci din prima etapă a campionatului.   

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal