HOCHEI: Dunărea a pierdut primul meci de la Miercurea Ciuc

1

Hocheiștii de la Dunărea au pierdut primul meci, din cele două, de la Miercurea Ciuc, jocuri  programate în acest final de săptămână în Campionatul Național de Seniori. Echipa gălățeană a cedat, scor 7 – 1 (2 – 1, 4 – 0, 1 – 0), jocul disputat la Patinoarul ”Vakar Lajos” din Miercurea Ciuc.

Singura reușită a echipei gălățene a fost marcat de Donatas Kumeliauskas, pasă Attila Goga și Anton Butochnov, în finalul primei reprize. De remarcat că golul prin  care harghitenii au deschis scorul a fost marcat de slovacul Ondrej Rusnak, jucător ce a evoluat sezonul trecut la Dunărea.

Dunărea: Bogdan Popa, Arnold Laszlo -portari;

Tamas Nandor, Hildebrand Szabolcs, Timur Rasulov, Botond Flinta, Ciprian Țapu, Pal Zsombor – fundași; 

Anton Cristian Popa, Robert Krajci, Anton Butochnov, Donatas Kumeliauskas, Levente Lorincz, Andriy Butochnov, Szabolcs Szocs, Adrian Irimia, Lajos Nyerges – atacanți;

Cornel Chiriță și Vitalii Donika – antrenori.

Duminică, de la ora 18.30, tot al Miercurea Ciuc, este programat al doilea meci al etapei duble. Altfel, în Campionatul Național al juniorilor sub 18 ani, Gladiators Dunărea Galați a pierdut, scor 4 – 13, jocul cu echipa similară a Clubului Sportiv Școlar Miercurea Ciuc. Duminică, de la ora 11.00, la Patinoarul Dunărea, cele două echipe vor juca al doilea meci din prima etapă a campionatului.