Roxana Pazargic: ”Vreau să promovez în prima ligă cu FC Universitatea”

43
Revenită printre ”panterele negre” după o accidentare, în meciul de la Râmnicu Sărat, cu Onix, Roxana Pazargic, probabil cel mai bun portar din B1 (Liga a II-a, seria I), ne-a acordat un interviu în care ne-a vorbit despre: revenirea între buturile echipei gălățene, perioada în care a fost accidentată și așteptările de la sezonul în curs. 

Cum a fost perioada de recuperare și ce te-a determinat să revii la echipă ?


– Perioada de recuperare a fost una destul de grea, mai ales imediat după operație. Practic, timpul a stat in loc pentru mine pentru câteva luni. Faptul că am stat la pat ceva timp și apoi am reînvățat să merg, a fost destul de dureros. Mi-am dorit însă mult să mă refac repede, în primul rand pentru mine și familia mea care mi-a fost alături în această perioada.  Am dorit să mai joc pentru că simt că mai am de contribuit la dezvoltarea echipei și pot ajuta la promovarea in Liga I.

– Ce înseamnă fotbalul pentru tine ?

Pentru mine fotbalul feminin reprezintă șansa de a – mi îndeplini o pasiune pe care o am de când sunt mică. Nu îmi aduc aminte să mă fi învățat cineva să dau cu piciorul în minge. Îmi place să spun ca m-am născut cu acest talent. Iar a juca într – un cadru organizat îmi readuce bucuria copilăriei și mă ajută să retrăiesc vremea de pe când jucam fotbal în curtea școlii cu colegii.– Cel mai frumos meci al Universității Galați în care ai jucat? 


–  Cred că e cel cu Constanța din primul sezon din retur (FC Universitatea a câștigat, scor 2 – 1, în deplasare), când am contribuit serios la reușita echipei.

– Ce îți dorești în acest sezon ?

– Promovarea! Ceea ce ne dorim cu toate. Și, bineînțeles, să nu mă mai accidentez! 

”Roxana, din punctul meu de vedere, e cel mai bun portar din seria noastră. Nu mă pot pronunța și din cealaltă serie deoarece nu cunosc echipele. Veniți să o vedeți și, cu siguranță, veți fi impresionați de potențialul ei. Sperăm să vă stârnim interesul pentru ca avem nevoie de susținerea voastră”, ne-a spus președintele, și unul dintre antrenorii echipei, Gabriel Călinescu despre portarul de la FC Universitatea.   
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal