Andreea Surcică: ”Îmi doresc să terminăm campionatul pe locul 1 fără înfrângere”

5
Andreea Surcică, unul dintre produsele 100% AFC Universitatea Galați, ne-a vorbit în cadrul unui interviu despre: fotbalul feminin, cel mai frumos meci în tricoul FC Universitatea și obiectivele din acest sezon.   

Ce înseamnă fotbalul feminin pentru tine și când ai început sa joci pentru prima dată fotbal feminin într-un cadru organizat?

Fotbalul feminin pentru mine înseamnă un lucru unic in lume,deoarece nu toate fetele au acest dar frumos de la Dumnezeu. Aveam vârstă de 15 ani când am început să joc într-un cadru organizat, la echipa gălățeană AFC Universitatea Galați.                    

Cel mai frumos meci al Universității Galați în care ai jucat și cel mai frumos gol pe care l-ai marcat?


Cel mai frumos meci jucat la Universitatea Galați este meciul pe care l-am câștigat cu scorul de 5-0 cu Viitorul Reghin și cel mai frumos gol pe care l-am dat a fost tot în acel meci printr-o execuție din interiorul careului,am dat printre picioarele portarului.                 

Ce îți dorești în acest sezon ?

În acest sezon îmi doresc să terminăm campionatul pe locul 1 fără nicio înfrângere.             

Un mesaj pentru suporteri?

Le mulțumesc tuturor suporterilor care ne-au susținut la toate meciurile, indiferent că am câștigat sau am pierdut și vă aștept cu mare drag să  ne susțineți in continuare. 

”Andreea Surcică e una din jucătoarele promovate de noi. Suntem mândri de ceea ce am reușit in privința ei. E genul de jucătoare care te poate surprinde oricând cu o execuție frumoasa” este descrierea făcută Andreei de președintele AFC Universitatea Galați, Gabriel Călinescu. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal