BASCHET: Fetele de la Phoenix au pierdut jocul de debut în actuala ediție a LNBF

6
Echipa feminină Phoenix Galați a debutat cu o înfrângerea în actuala ediție a LNBF. În prima etapă din noua ediție a Ligii feminine echipa gălățeană a pierdut, scor 54 – 64, pe teren propriu cu Sirius Târgu Mureș. După un prim sfert încheiat la egalitate,s cor 14 – 14, Phoenix și-a adjudecat sfertul secund, scor 19 -16, iar la pauza mare a intrat în avantaj, scor 33 – 30. Cele două parțiale din repriza secundă au fost câștigate de echipa oaspete. În sfertul trei gruparea din Târgu Mureș s-a impus cu scorul 17 – 11, iar în ultimul sfert scorul a fost 10 – 18. 
Jocul a fost pierdut de Phoenix în debutul sfertului patru. După ce au revenit pe parchet cu un  deficit de trei puncte, 44 – 47, Phoenix a avut o perioadă de șase minute în care nu a marcat în care nu a marcat, timp în care echipa din Târgu Mureș a reușit un parțial 12 – 0. 
Cea mai bună marcatoare a jocului a fost Miljana Dzombeta, Phoenix Galați, cu 21 de puncte (3 x 3). Celelalte marcatoare de la Phoenix au fost: Alexandra Dumitrache 15 p (3 x 3), Carolee Dilard 9p, Alina Crăciun 5p, Mariah King 3p, Aliyah Kilpatrick 1p. 
În etapa a doua din LNBF Phoenix va juca pe terenul echipei Olimpia CSU Brașov. Jocul este programat pentru luni, 9 octombrie, de la ora 18.00, și va fi transmis în direct de Digi Sport. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal