BASCHET: Fetele de la Phoenix au pierdut jocul cu SCM Timișoara

13
Echipa cu care CS Phoenix evoluează în LNBF a înregistrat a cincea înfrângere consecutivă în actuala ediție a primei ligi feminine de baschet. Fetele lui Eugenio Rodrigues au pierdut cu scorul 64 – 75, jocul de pe teren propriu cu SCM Timișoara. 
Oaspetele au câștigat primul sfert, scor 19 -8, Phoenix a reveni în sfertul secund și s-a impus cu scorul 25 – 19, la pauza mare SCM Timișoara avea avantaj de cinci puncte, 38 – 33. Phoenix și-a adjudecat și a treia secvență cu scorul 20 – 13. În minutul 29 Phoenix a trecut în avantaj pentru prima oară în joc,  Carolee Nicole Dillard a reușit un coș de trei puncte și Phoenix a preluat conducere, scor 53 – 51, acesta find scorul și după primele trei sferturi. În ultimul sfert, din cauza rotației scurte, Phoenix nu a putut să țină ritmul cu echipa adversă iar parțialul a fost cedat cu scorul 11 – 24. 
Cea mai bună marcatoare de la Phoenix a fost Miljana Dzombeta cu 14 puncte. Pentru Phoenix au mai marcat: Mariah King 13p, Aliyah Kilpatrick 11p, Andrea Crăciun și Carolee  Dillard câte nouă puncte, Alexandra Dumitrache șase puncte și Claudia Cristea două puncte.  
În clasamentul al zi din LNBF Phoenix este pe locul 9, din 10, cu 5 puncte, 0 – 5. LNBF intră în pauză, iar următoarea etapă este programată pentru 19 noiembrie când Phoenix va juca pe terenul ICIM Arad.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal