BASCHET: Phoenix – aproape de surpriză pe terenul Olimpiei Brașov

15
Fetele de la Phoenix au fost aproape să producă surpriza pe terenul Olimpiei Brașov, în etapa a II-a din LNBF. Gruparea gălățeană a pierdut la limită, scor 61 – 62 (12 – 20, 16 – 15, 9 – 12, 24 – 15). , jocul de la Brașov, cu Olimpia, una dintre echipele puternice ale campionatului, grupare ce participă în actuala ediție a cupelor europene, CEWL.  
Gălățencele au avut o revenire de senzație în sfertul patru. În ultimele cinci minute din parțial, la scorul 53 – 49, Phoenix a beneficiat de trei aruncări libere, toate transformate de Mariah King, apoi Carolee Dillard a marcat alte două aruncări libere prin intermediul cărora Phoenix a trecut în avantaj, scor 54 – 53. Gazdele au preluat din nou conducerea, în final, cu 26 se secunde rămase de jucat, Mariah King a transformat una din cele două liber și scorul a devenit 62 – 61. Phoenix putea pleca cu toate punctele de la Brașov, dar cu opt secunde înainte de final Alexandra Dumitrache a ratat o aruncare de două puncte. 
Rotația folosită de Eugenio Rodrigues: Aliyah Kilpatrick 19 puncte, Mariah King 18p, Carolee Dilard 9p, Alina Crăciun 6p și 11 recuperări, Alexandra Dumitrache 5p, Miljana Dzombeta 4p, Alina Stan, Claudia Cristea, Florentina Grigoraș. Pentru Phoenix urmează jocul de pe teren propriu cu campioana României, Sepsi Sfântu Gheroghe, sâmbătă, 14 octombrie, de la ora 17.00.   
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal