BASCHET: Victorie categorică pentru Phoenix pe terenul Timba Timișoara

5
În primul joc din deplasare din actuala ediție a ”ligii uriașilor” echipa de LNBM Phoenix Galați  a obținut a treia victorie din actualul sezon al primei ligi de baschet. Băieții lui Florin Nini au trecut peste toate piedicile financiare și s-au impus la o diferență de + 21 de puncte, scor 62 – 83, în fața celor de la Timba Timișoara, echipă nou promovată în LNBM. 
Victoria categorică  a echipei lui Florin Nini a fost prefigurată încă din debutul meciului, gălățenii și-au adjudecat primul sfert cu scorul 30 – 11. În al doilea parțial Phoenix s-a impus cu scorul 19 – 10, astfel că la pauza mare gălățenii aveau un avantaj de 28 de puncte. Al treilea sfert al jocului de la Timișoara a fost cedat gazdelor de Phoenix cu scorul 12 – 18, iar ultima secvență a jocului s-a încheiat cu scorul 23 – 22 pentru gazde. 
Cel mai bun marcator al jocului a fost Sead Hadzifezovic cu 18 puncte (2X3). Căpitanul Tony Gugino a contribuit cu 16 puncte (2X3), Cam Rundles a marcat 14 puncte (2X3), Dragoș Andrei (3X3) și Phillip Miller (2X3) au marcat câte nouă puncte, Marko Pavlovic a încheiat jocul cu șapte puncte marcate, Marcel White a reușit cinci puncte (1X3), Mihai Măciucă patru puncte și Eugeniu Melnic un punct. Pentru Phoenix au mai jucat: Cătălin Petrișor, Tudor Sabău și David Stan.   
Victoria cu Timba este a treia din actuala ediție a LNBM pentru Phoenix, iar în clasament Phoenix este egală cu fosta campioană CSM CSU Oradea, liderul al zi, ambele cu linia statistică 3 – 1, 7 puncte. De altfel, cele două echipe din fruntea clasamentului se vor întâlni în meci direct la Galați, sâmbătă, 4 noiembrie, conform programării inițiale.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal