Carmen Marcu – convocată la echipa națională sub 17 ani de futsal

34
După ce în urmă cu mai puțin de o lună marca pentru echipa națională a României, în remiza, scor 1 –  1, cu Grecia din calificările pentru Campionatul European de fotbal, Carmen Marcu, unul dintre cele mai bune produse FC Universitatea Galați, a fost selecționată în lotul echipei naționale de futsal a României, sub 17 ani.    


”Jucătoarea noastră, Carmen Marcu, a fost selecționată iarăși la naționala U17 de futsal a României. Va pleca luni la București unde se va reuni lotul, apoi vor susține un stagiu de pregătire centralizată la CNS Mogoșoaia, în perioada 23 – 30 octombrie, urmând ca imediat sa participe la turneul de calificare pentru Olympic Games – Argentina 2018, care se va desfășura la Madrid în perioada 01 – 04 noiembrie. Naționala va disputa 3 meciuri: pe 1.11.2017 Rusia – Romania, pe 2.11.2017 Spania – Romania si pe 4.11.2017 Romania – Kazahstan. E o premiera pentru Carmen Marcu la futsal, cât și pentru echipa noastră”, ne-a sups Alexandru Caracaș antrenorul FC Universitatea Galați . 
Altfel, duminică, 22 octombrie, cele două echipe FC Universitatea vor juca în cuplaj pe stadionul Siderurgistul. De la ora 11.00, FC Universitatea liderul serie I din Liga a II-a, va juca cu Real 2 Craiova, iar de la ora 14.00, echipa satelit, FC Universitate 2, va juca cu CS Nicu Gane Fălticeni.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal