Cinci meciuri în trei zile la Sala Sporturilor Dunărea

40
Program încărcat la Sala Sporturilor Dunărea în următoarele zile. Timp de trei zile, de sâmbătă, 7 octombrie – luni, 9 octombrie, la ”Polivalenta” gălățeană sunt programate cinci jocuri, patru dintre ele fiind meciuri de prima ligă. 
Sâmbătă, 7 octombrie, este programat primul cuplaj din acest sezon. De la ora 16.00, echipa feminină CSU Danubius va juca în etapa a patra din Liga Florilor cu Măgura Cisnădie. Înaintea jocului de sâmbătă cele două echipe sunt vecine de clasament. CSU este pe 10 cu trei puncte, în timp ce echipa din Cisnădie este pe locul 9 cu același număr de puncte.     
În al doilea meci al zilei de la Sala Sporturilor, începând cu ora 18.30, echipa de volei masculin Arcada Galați va susține meciul de debut în actuala ediție a Diviziei A1. Gruparea gălățeană, recent câștigătoare a Supercupei României, va juca cu CSM București. 
A doua zi, duminică, 8 octombrie, sunt programate alte două jocuri. De la ora 11.30, echipa de handbal masculin CSU Danubius va juca în etapa a treia din Divizia A, seria A, cu echipa satelit a clubului de prima ligă Dobrogea Sud Constanța. CSU este pe locul șase în clasamentul seriei cu trei puncte obținute în două jocuri, în timp ce Dobrogea Sud 2 este pe locul șapte, fără puncte, după un joc. 
În meciul vedetă al zilei de duminică echipa masculină CS Phoenix Galați va juca, de la ora 18.00, în prima etapă din LNBM, cu cei de la Mureș Târgu Mureș. Phoenix este recent calificată la turneul final al Cupei, după o dublă manșă în care a învins de două ori Dinamo București, cu +50 coșaverajul. Mureșenii au ratat calificarea între primele opt echipe din Cupă fiind eliminați de cei de la BCMU Pitești. 
Seria va fi încheiată luni, 9 octombrie, de la ora 18.00, cu un joc din prima ligă de futsal. United va juca, în etapa a cincea cu cei de la CSM Poli Iași. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal