Eugenia Gherghișan: ”Rămâneți aproape de fotbalul feminin gălățean, o inițiativă plină de ambiții și continuă dezvoltare”

46
foto: facebook/AFC Universitatea Galați 

În actualul sezon competițional clubul de fotbal feminin FC Universitatea – singurul club de fotbal din regiune destinat în exclusivitate fetelor, a înființat echipa secundă pe care a înscris-o în Liga a III-a. Despre parcursul de până acum al echipei gălățene ne-a vorbit căpitanul Eugenia Gherghișan. ”Ceea ce a început ca un vis s-a transformat ușor ușor în realitate. Pasiunea duce la performanță, e un carusel în care dacă te-ai urcat, nu te mai lasă să cobori. FC Universitatea Galați este acum în cel mai bun moment al dezvoltării sale, deși in ultima etapă   am pierdut cu scorul 4 – 2. Sa nu uităm totuși meciul cu CF Onești un cumul de putere și ambiție”. 

Căpitanul echipei secunde FC Universitatea ne-a mai spus că proiectul clubului de fotbal feminin la Galați  trebuie susținut în continuare. ”Simțul realității  nu ne dispare și, deși jucăm cu adversarul de pe locul 8 următorul meci,  jocul încă nu este câștigat. Am format o echipă, iar aceasta începe să aducă rezultate. Poziția de căpitan, pe lângă bucurie pe care o aduce, vine la pachet cu un plus de responsabilitate și dorință. Rămâneți aproape de fotbalul feminin gălățean, o inițiativă plină de ambiții și continuă dezvoltare”, ne-a spus Eugenia Gherghișan.  
Pentru FC Universitatea 2 urmează jocul din etapa a V-a din Liga a III-a, de pe terenul celor de la Progresul București, echipa de pe ultimul loc din serie.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal