FOTBAL: Apetit ofensiv pentru echipele din fruntea Ligii 4 Galați în etapa a IX-a

10
Liga a IV-a Galați, primul eșalon fotbalistic județean, și-a consumat în weekend cel de al nouălea episod. Liderul Unirea Braniștea și-a respectat statutul și a realizat scorul etapei, 5 – 0, pe terenul nou promovatei Viitorul Umbrărești. Gloria Ivești, echipa de pe locul doi, a replicat la victoria liderului cu un succes, scor 3 – 0, pe terenul celor de la Avântul Drăgănești. O altă echipă implicată în lupta la titlu, Zimbrul Slobozia Conachi, a obținut o victorie,s cor 5 – 2, la Brăhășești, cu Juventus Toflea. Surpriza etapei s-a înregistrat pe stadionul Siderurgistul, unde gălățenii de la Quantum Club au pierdut, scor 2 – 4, jocul cu nou promovata Agrostar Tulucești. În celelalte jocuri ale etapei Victoria Independența a a învins, scor 3 – 1, pe teren propriu Muncitorul Ghidigeni, iar Avântul Vânători s-a impus cu scorul 5 – 3, la Costache negri, cu Viitorul. În etapa a noua CSU ”Dunărea de Jos” a stat. 
Unirea Braniștea conduce în Liga a IV-a cu 24 de puncte din nouă jocuri, cinci puncte mai mult decât echipa de pe locul doi Gloria Ivești, 19 puncte, opt jocuri. Podiumul este completat de CSU ”Dunărea de Jos” și Zimbrul Slobozia Conachi, ambele cu câte 18 puncte.    
Etapa a zecea programează jocurile: Agrostar Tulucești – Viitorul Umbrărești, Muncitorul Ghidigeni – Quantum Club Galați, Avântul Vânători – Victoria Independența, Zimbrul Slobozia Conachi – Viitorul Costache Negri, Gloria Ivești – Juventus Toflea, CSU ”Dunărea de Jos” – Avântul Drăgănești. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal