FOTBAL: CSU ”Dunărea de Jos” a pierdut derby-ul de la Ivești cu Gloria

3
Echipa de fotbal a Universității ”Dunărea de Jos” din Galați a înregistrat a doua înfrângere în actuala ediție a Ligii a IV-a. În etapa a opta din primul eșalon județean studenții profesorului Cătălin Savu au pierdut, scor 0 – 2, jocul de la Ivești, stadion ”Nicu Nour” cu Gloria. 
”Am primit un gol, am încercat să revenim, dar nu am reușit. După supra efortul din meciul cu echipa din Slobozia Conachi, acum nu am reușit să ne ridicăm la același nivel. Așteptăm perioada de iarnă în care vom încerca să facem întăriri la nivelul lotului. Înainte de începutul sezonului, în două săptămâni, am făcut tot lotul, acum trebuie să îl întărim”, ne-a spus  antrenorul universitarilor Cătălin Savu. 
CSU ”Dunărea de Jos” Galați: Nicu Măstăcan – Robert Iordache, Ionuț Florea, Octavian Moise, Costin Serea – Gheorghiță Țuiu (Alexandru Codreanu), Dragoș Rotaru, Lucian Ignat (Ion Bogdan), Andrei Constantinescu (Andrei Brumaru), Bogdan Popov, Adrian Grigoraș. Antrenor: Cătălin Savu. În jocul de la Ivești echipa gălățeană nu s-a putut baza pe o serie de jucători, titular în precedentele jocuri. 
În clasamentul la zi din Liga a IV-a Galați CSU ”Dunărea de Jos” a coborât pe locul doi cu 18 puncte din opt jocuri. Universitatea stă în etapa a noua, următorul joc al gălățenilor este programat pentru 5 noiembrie, pe teren propriu, cu cei de la Avântul Drăgănești. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal