FOTBAL: Derby pentru primul loc în Liga a IV-a. Universitatea ”Dunărea de Jos”- Zimbrul Slobozia Conachi

30

Liga a IV-a Galați programează la finalul săptămânii meciurile din etapa a VII-a. Capul de afiș al etapei este jocul de la Galați, stadionul Dunărea, sâmbătă, 14 octombrie, ora 12.00. În derby se vor întâlni liderul Universitatea ”Dunărea de Jos” și una dintre echipele favorite la promovare, Zimbrul Slobozia Conachi. Studenții profesorului Savu sunt pe primul loc în Liga a IV-a gălățeană cu 15 puncte din șase jocuri, în timp ce ”zimbrii” lui Florin Anghel sunt pe locul patru cu 12 puncte, un joc mai puțin disputat decât celelalte echipe din plutonul fruntaș al campionatului.

Sâmbătă, 14 octombrie, mai este programat un singur joc. De la ora 12.00, la Brăhășești, Juventus Toflea va juca cu cei de la Muncitorul Ghidigeni. Celelalte jocuri ale etapei se vor disputa duminică, 15 octombrie, după programul: ora 12.00, Avântul Drăgănești – Avântul Vânători, Viitorul Costache Negri – Agrostar Tulucești, Victoria Independența – Unirea Braniștea și, de la ora 16.00, stadionul Siderurgistul, Quantum Club Galați – Viitorul Umbrărești.                                                                     
Universitatea ”Dunărea de Jos” conduce în Liga a IV-a cu 15 puncte din 6 jocuri, golaveraj 32 – 3, la egalitate de puncte cu Unirea Braniștea, cele două echipe sunt departajate de golaveraj, Braniștea 18 – 10. Lupta pentru primul loc este mai deschisă ca niciodată, Gloria Ivești este pe locul trei cu 13 puncte, 6 jocuri, iar Zimbrul Slobozia Conachi este pe locul patru cu 12 puncte, dar din cinci jocuri.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal