FOTBAL: Etapa a VIII-a în C1. Oțelul joacă pe teren propriu cu Târgu Secuiesc, Metalosport și Sporting Liești se întâlnesc pe stadionul Dunărea, Valea Mărului se deplasează în Harghita pentru evadarea din ”subsol”

5
Campionatul Ligii a III-a, seria I (C 1) continuă în finalul acestei săptămâni cu jocurile din etapa a opta. Liderul din C1, SC Oțelul, va juca în runda cu numărul opt pe teren propriu, stadionul Oțelul,  sâmbătă, 14 octombrie, de la ora 15.00, cu cei de la KSE Târgu Secuiesc. Înaintea jocului de sâmbătă SC Oțelul are 17 puncte, un punct mai mult decât echipa de pe locul doi AFC Hărman. Etapa trecută SC Oțelul a revenit pe primul loc în C1 grație victoriei, scor 2 – 0, chiar a echipei din Covasna pe teren propriu cu cei din Hărman. KSE Târgu Secuiesc abordează jocul de sâmbătă de pe locul 9 cu 8 puncte. 
De la aceeași oră 15.00, pe stadionul Dunărea, este programat unul dintre duelurile județene din C1, dintre Metalosport și Sporting Liești. Gruparea din Liești este mare favorită în jocul de sâmbătă, Metalosport a pierdut toate jocurile disputate în acest sezon, iar în șase jocuri disputate a marcat un singur gol. Metalosport este ultima în C1 fără punct(e), golaveraj 1 – 50. Sporting Liești ocupă locul cinci în clasamentul al zi din C1 cu 13 puncte din 7 jocuri. 
Cealaltă echipă gălățeană din C1, Avântul Valea Mărului, va juca în etapa a VIII-a un derby pentru evadarea din subsolul clasamentului, în Harghita, la Odorheiu Secuiesc, cu cei de la AFC Odorhei. Vălmărenii ocupă locul 13 cu 4 puncte din 6 jocuri, în timp ce harghitenii sunt pe locul 11 cu 6 puncte obținute în șapte jocuri. Gruparea din Valea Mărului are mare nevoie de victorie, mai ales că ultimul succes, de altfel și singurul,. din actuala ediție a Ligii 3 a fost în etapa a II-a.   
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal